Vigtigste : Filudvidelser : .osb Fil

.osb Filudvidelse

Filtype1Osu! Storyboard File

Udvikler peppy
Kategori Game Files
Format Text

Hvad er OSB fil?

En OSB-fil indeholder et storyboard, der er skabt af osu!, et rytmespil, hvor spillerne trykker på visuelle signaler i takt med musikken. Den gemmer mappestien til et billede, typisk en .JPG eller .PNG-fil, der vises sammen med en .OSZ Beatmap-fil under spillet. Den indeholder også oplysninger i ren tekst, der beskriver, hvornår og hvor billedet vises i baggrunden, afhængigt af hvordan spilleren præsterer.

Flere oplysninger

OSB-filer ligger i den samme "Beatmaps"-mappe i osu! spilinstallationen som den OSZ-fil, de er tilknyttet. Typisk er installationsmappen C:\Program Files\osu!\Beatmaps\, men det kan være nødvendigt at oprette mappen manuelt.

Programmer, der åbnes OSB Filer
Windows
osu!

Filtype2OpenStreetMap Binary Map File

Udvikler Merkaartor
Kategori GIS Files
Format Binary

.OSB option nummer 2

Fil, der anvendes af Merkaartor, en OpenStreetMap (OSM)-editor; gemmer XML-data fra en .OSM-fil i et binært format; giver mulighed for mere kompakte filstørrelser og hurtigere manipulation, men er vanskeligere at læse, da den ikke er gemt i almindelig tekst.

Programmer, der åbnes OSB Filer
Windows
Merkaartor
Linux
Merkaartor
Macintosh
Merkaartor

Om OSB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.osb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OpenStreetMap Binary Map File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.