Vigtigste : Filudvidelser : .mhtml Fil

.mhtml Filudvidelse

FiltypeMIME HTML File

Udvikler N/A
Kategori Web Files
Format Binary

.MHTML option nummer

En MHTML-fil er et arkiv, der indeholder alt indholdet af en webside. Den gemmer HTML på websiden samt de linkede ressourcer på websiden, som kan omfatte CSS, JavaScript, billeder og lydfiler. MHTML-filer bruges primært af webudviklere til at gemme den aktuelle tilstand af en webside med henblik på arkivering.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .mhtml-fil i Google Chrome 75

MHTML-fil åben i Google Chrome 75

MHTML står for MIME encapsulation of aggregate HTML documents eller MIME HTML. Filerne gemmes typisk af en webbrowser fra en .HTML-fil og er kodet med .MIME-kodning.

Du kan åbne MHTML-filer ved hjælp af forskellige webbrowsere, herunder Internet Explorer og Chrome, uanset om du er online eller offline. MHTML-filer, der er gemt i en webbrowser, kan dog vises forskelligt, når de åbnes i en anden webbrowser, fordi der ikke er noget standardiseret MHTML-format, der anvendes blandt alle browsere.

Andre programmer end webbrowsere kan også åbne MHTML-webarkiver. Du kan bruge Microsoft Word, Kingsoft Writer og WizBrother WizHtmlEditor til at åbne arkiverne.

MTHTML-filer kan gemmes som .MHT-filer, selv om filendelsen .mhtml er mere almindeligt anvendt. The .mhtml extension may also be renamed as .eml and opened as an .EML file instead of an MHTML file.

NOTE: Files with the .mhtml extension are often utilized by cybercriminals to distribute dangerous malware so you should verify the source you received the MHTML file from before opening it.

Programmer, der åbnes MHTML Filer
Windows
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Opera
Kingsoft Writer
Microsoft Word
Microsoft Edge
Microsoft Excel
UCWeb UC Browser
WizBrother WizHtmlEditor
Terra Informatics BlockNote.Net
Linux
Mozilla Firefox
Opera
Macintosh
Microsoft Word for Mac
Mozilla Firefox
Opera
Microsoft Excel for Mac
Microsoft PowerPoint for Mac

Om MHTML Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mhtml er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MIME HTML File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.