Vigtigste : Filudvidelser : .mmm Fil

.mmm Filudvidelse

Filtype1Music Maker Arrangement File

Udvikler MAGIX
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er MMM fil?

En MMM-fil er et lydprojekt, der er oprettet af MAGIX Music Maker, en digital audio workstation (DAW). Den indeholder et flersporsarrangement, som omfatter instrumentale loops, lydklip, overgange og effekter.

Flere oplysninger

Screenshot af en .mmm-fil i MAGIX Music Maker 2019

MMM-fil åben i MAGIX Music Maker 2019

MMM-filer giver dig mulighed for at gemme, lukke og genåbne et arrangementsprojekt til yderligere redigering. Når du er færdig med at finjustere dit arrangement, kan du eksportere dit arrangement til flere forskellige lydformater, herunder .WAV, .MP3, .OGG, .WMA, and .MOV.

You can open an MMM file in Music Maker by selecting File → Load project... or by clicking the folder icon in the menu. You can save an MMM file in Music Maker by selecting File → Save project... or by clicking the floppy disk icon in the menu.

Programmer, der åbnes MMM Filer
Windows
MAGIX Music Maker

Filtype2Money Manager File

Udvikler Moneysoft
Kategori Data Files
Format Text

.MMM option nummer 2

Datafil, der blev introduceret med version 7 af Money Manager, et program til personlig og erhvervsmæssig økonomi; gemmer finansielle data for bankkonti, ordrer og transaktioner; bruges til at spore personlig eller virksomhedens økonomi og kan bruges til at generere rapporter i softwaren.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Money Manager version 6 bruger .MM6 filer.

Programmer, der åbnes MMM Filer

Filtype3MiraMon Maps File

Udvikler CREAF and UAB
Kategori GIS Files
Format Text and Binary

.MMM option nummer 3

Ukomprimeret kortfil oprettet med MiraMon, et program til geografiske informationssystemer (GIS), der er udviklet i samarbejde mellem Centre for Ecological Research and Forestry Applications (CREAF) og universitetet i Barcelona (UAB); indeholder grafiske kortdata i både vektor- og rasterformater; kan også indeholde vedhæftede dokumenter eller mediefiler.

Flere oplysninger

MiraMon-kort kan komprimeres til .MMZ-filer for at gøre det lettere at distribuere dem. For at få adgang til de enkelte lag i kortfilen skal den ses i det ukomprimerede format.

Programmer, der åbnes MMM Filer

Filtype4Multiple Master Metric Data File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format Binary

.MMM option nummer 4

Ressourcefil oprettet til Multiple Master Fonts, som er type 1 skrifttypeprogrammer, der indeholder to eller flere "master"-skrifttyper i en enkelt skrifttypefil; indeholder metriske data, der refereres til af .PFM og .PFB filer i Windows-miljøet; skal ikke åbnes manuelt.

Flere oplysninger

Dataene i MMM-filerne bestemmer skrifttypens akser, som repræsenterer skrifttypens bredde, vægt og optiske størrelse.

BEMÆRK: Skal bruges sammen med PFM- og PFB-skrifttypefiler.

Programmer, der åbnes MMM Filer
Windows
Microsoft Windows Font Viewer

Om MMM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mmm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Multiple Master Metric Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.