Vigtigste : Filudvidelser : .mmm Fil

.mmm Filudvidelse

Filtype1Music Maker Arrangement File

Udvikler MAGIX
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er MMM fil?

En MMM-fil er et lydprojekt, der er oprettet af MAGIX Music Maker, en digital lydarbejdsstation (DAW). Den indeholder et multitrack arrangement, som indeholder instrumentelle sløjfer, lydklip, overgange og effekter.

Flere oplysninger

MMM-fil åbner i MAGIX Music Maker 2019

MMM-filer giver dig mulighed for at gemme, lukke og genåbne et arrangementsprojekt til yderligere redigering . Når du er færdig med at finjustere dit arrangement, kan du eksportere dit arrangement til flere forskellige lydformater, herunder .WAV , .MP3 , .OGG , .WMA og .MOV .

Du kan åbne en MMM-fil i Music Maker ved at vælge Filer → Indlæs projekt ... eller ved at klikke på mappesymbolet i menuen. Du kan gemme en MMM-fil i Music Maker ved at vælge Fil → Gem projekt ... eller ved at klikke på diskettikonet i menuen.

Programmer, der åbnes MMM Filer
Windows
MAGIX Music Maker

Filtype2Money Manager File

Udvikler Moneysoft
Kategori Data Files
Format Text

.MMM option nummer 2

Datafil introduceret med version 7 af Money Manager, en personlig og business finance ansøgning; lagrer finansielle data til bankkonti, ordrer og transaktioner bruges til sporing af personlige eller firma-finanser og kan bruges til generering af rapporter i softwaren.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Money Manager version 6 bruger .MM6 filer.

Programmer, der åbnes MMM Filer

Filtype3MiraMon Maps File

Udvikler CREAF and UAB
Kategori GIS Files
Format Text and Binary

.MMM option nummer 3

Komprimeret kortfil, der er oprettet med MiraMon, et Geographic Information Systems (GIS) -program, der er udviklet samarbejdsvilligt af Center for Økologiske Forsknings- og Skovbrugsapplikationer (CREAF) og University of Barcelona (UAB); indeholder grafiske kortdata i både vektor- og rasterformater; kan også indeholde vedlagte dokumenter eller mediefiler.

Flere oplysninger

MiraMon Maps kan komprimeres til .MMZ filer for at gøre dem lettere at distribuere. For at få adgang til individuelle lag i kortfilen, skal den ses i ukomprimeret format.

Programmer, der åbnes MMM Filer

Filtype4Multiple Master Metric Data File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format Binary

.MMM option nummer 4

Ressourcefil oprettet til flere hovedfonte, som er typ 1-skrifttypeprogrammer, der indeholder to eller flere "master" -fonte inden for en enkelt skrifttypefil; indeholder metriske data refereret af .PFM og .PFB filer i Windows Miljø; ikke ment at være manuelt åbnet.

Flere oplysninger

Dataene i MMM-filer bestemmer skrifttypeakserne, som repræsenterer skrifttypens bredde, vægt og optiske størrelse.

BEMÆRK: Skal bruges sammen med PFM- og PFB-fontfiler.

Programmer, der åbnes MMM Filer
Windows
Microsoft Windows Font Viewer

Om MMM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mmm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Multiple Master Metric Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.