Vigtigste : Filudvidelser : .mmp Fil

.mmp Filudvidelse

Filtype1Symbian Project Specification File

Udvikler Nokia
Kategori Settings Files
Format Text

Hvad er MMP fil?

Projektfil bruges af Symbian OS udviklingsværktøjer; indeholder projektegenskaber brugt til at bygge projektet uanset platform eller kompilator der bruges bruges af Symbian SDK's makmake eller abld værktøjer til at konvertere filen til en makefile til en bestemt platform.

Flere oplysninger

MMP-filer kan indeholde referencer til mål, kildekodefiler, der skal compileres, inkludere mapper og applikationsressourcer.

BEMÆRK: Nokia Symbian SDK er ikke længere tilgængelig.

Programmer, der åbnes MMP Filer
Windows
Nokia Symbian SDK

Filtype2Master Album Maker Project

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format N/A

.MMP option nummer 2

Master Album Maker-projektfilen, som indeholder albumstrukturen, teksten, effekterne og links til alle de billeder og lydfiler, der refereres af albummet

Programmer, der åbnes MMP Filer
Windows
Intrepid Mouse Master Album Maker

Filtype3MixMeister Playlist

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.MMP option nummer 3

Afspilningsliste med sange til MixMeister DJ blandingssoftware; indeholder henvisninger til sangene, men ikke selve sangene selv

Programmer, der åbnes MMP Filer
Windows
MixMeister Technology MixMeister

Filtype4MindManager Mind Map

Udvikler Mindjet
Kategori Data Files
Format Binary

.MMP option nummer 4

Datafil oprettet af MindManager, en applikation, der bruges til at udvikle og organisere ideer visuelt; oprettet af Windows-versionen af MindManager og kan ikke åbnes på Mac-versioner af softwaren.

Programmer, der åbnes MMP Filer
Windows
Mindjet

Filtype5LMMS Project File

Udvikler LMMS
Kategori Audio Files
Format N/A

.MMP option nummer 5

Projekt oprettet af LMMS (Linux MultiMedia Studio), et musikoprettelsesprogram; indeholder LMMS-projektdata som trackredits, tempo, tonehøjde, volumen og inkluderede instrumenttyper; kan eksporteres som .WAV og .OGG lydfiler.

Flere oplysninger

Hvis du vil oprette MMP-filen, skal du klikke på ikonet Gem øverst til venstre for programmet eller vælge Projekt → Gem eller Gem som ..., navngiv dit projekt, vælg den gemte placering og klik på Gem.

For at åbne MMP-filen kan du simpelthen dobbeltklikke på filen. Du kan også åbne projektet inde i applikationen, vælge Projekt → Åbn ..., navigere til din fil, vælg det og klik på Åbn.

BEMÆRK: LMMS erstattede MMP filudvidelsen med .MMPZ udvidelse.

Programmer, der åbnes MMP Filer
Linux
LMMS

Om MMP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mmp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype LMMS Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.