Vigtigste : Filudvidelser : .mmp Fil

.mmp Filudvidelse

Filtype1Symbian Project Specification File

Udvikler Nokia
Kategori Settings Files
Format Text

Hvad er MMP fil?

Projektfil, der bruges af Symbian OS-udviklingsværktøjer; indeholder projektegenskaber, der bruges til at bygge projektet uanset platform eller compiler, der anvendes; bruges af Symbian SDK's makmake eller abld værktøjer til at konvertere filen til en makefile til en specifik platform.

Flere oplysninger

MMP-filer kan indeholde henvisninger til mål, kildekodefiler, der skal kompileres, include-kataloger og applikationsressourcer.

NOTAT: Nokia Symbian SDK er ikke længere tilgængelig.

Programmer, der åbnes MMP Filer
Windows
Nokia Symbian SDK

Filtype2Master Album Maker Project

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format N/A

.MMP option nummer 2

Master Album Maker-projektfil, som indeholder albummets struktur, tekst, effekter og links til alle de billeder og lydfiler, der refereres til i albummet

Programmer, der åbnes MMP Filer
Windows
Intrepid Mouse Master Album Maker

Filtype3MixMeister Playlist

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.MMP option nummer 3

Playliste med sange til MixMeister DJ-mixingsoftware; indeholder henvisninger til sangene, men ikke de faktiske sange selv

Programmer, der åbnes MMP Filer
Windows
MixMeister Technology MixMeister

Filtype4MindManager Mind Map

Udvikler Mindjet
Kategori Data Files
Format Binary

.MMP option nummer 4

Datafil oprettet af MindManager, et program, der bruges til at udvikle og organisere idéer visuelt; oprettet af Windows-versionen af MindManager og kan ikke åbnes på Mac-versioner af softwaren.

Programmer, der åbnes MMP Filer
Windows
Mindjet

Filtype5LMMS Project File

Udvikler LMMS
Kategori Audio Files
Format N/A

.MMP option nummer 5

Projekt oprettet af LMMS (Linux MultiMedia Studio), et program, der gør det muligt at skabe og mixe lyd; indeholder LMMS-projektdata såsom lydeffekter, instrumentindstillinger, tempo, pitch, tilføjede .XPF forudindstillede filer, lydstyrke og controllere; eksporteret som .WAV og .OGG lydfiler.

Flere oplysninger

For at oprette MMPZ-filen skal du klikke på gemmeikonet øverst til venstre i programmet eller vælge Project → Save or Save As..., navngive dit projekt, vælge gemmeplacering og klikke på Save.

For at åbne MMPZ-filen kan du blot dobbeltklikke på filen. Du kan også åbne projektet inde i programmet, vælge Project → Open..., navigere til din fil, vælge den og klikke på Open.

NOTE: LMMS erstattede .MMP filendelsen med MMPZ-endelsen.

Programmer, der åbnes MMP Filer
Linux
LMMS

Om MMP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mmp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype LMMS Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.