Vigtigste : Filudvidelser : .mp4.infovid Fil

.mp4.infovid Filudvidelse

FiltypeParrot AR Drone and Gyro Flyer Video

Udvikler N/A
Kategori Video Files
Format N/A

.MP4.INFOVID option nummer

Transitional video format skabt af forskellige modeller af Parrot AR Drone og Gyro Flyer, en radiostyret flyvende quadcopter helikopter bygget af det franske selskab Parrot; mp4.infovid-filer oprettes, fordi papegøje-iOS-optagelsesappen registrerer til et format og konverterer det til .MP4 , så snart optagelsesprocessen er stoppet.

Flere oplysninger

Hvis denne video konvertering afbrydes, enten af brugeren, der forlader flybilledet, inden optagelsen er færdig, vil droneens batteri gå fladt, eller hvis drone-crash lander, vil videoerne ikke være konverteret og blive i den oprindelige formattilstand.

Producentens tip i et sådant scenario er ikke at røre eller omdøbe disse midlertidige filer, men bare tænd for AR.Drone 2., sæt USB-stikket i og videofiler bliver behandles på ny inden for kort tid.

Programmer, der åbnes MP4.INFOVID Filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
Microsoft Windows Video
Corel VideoStudio
DVDVideoSoft Free MP4 Video Converter
CyberLink Media Suite
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Eltima Elmedia Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Om MP4.INFOVID Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mp4.infovid er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Parrot AR Drone and Gyro Flyer Video, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.