Vigtigste : Filudvidelser : .mscx Fil

.mscx Filudvidelse

FiltypeMuseScore Music Score File

Udvikler The MuseScore Team
Kategori Audio Files
Format Text

.MSCX option nummer

Musikpartitur oprettet af MuseScore, et gratis musikkompositions- og notationsprogram; indeholder en musikkomposition, herunder instrumenter, toneartssignaturer, noder og taktarter; indeholder også andre oplysninger om kompositionen, såsom titel, komponist og oplysninger om ophavsret.

Flere oplysninger

MSCX-filer gemmer den ukomprimerede version af musikpartiturer. Komprimerede musikpartiturer gemmes i .MSCZ-filer, som er standardformatet for MuseScore-kompositioner. MSCX-filer kan oversættes til tyve sprog i MuseScore.

Da MSCX-filer gemmes i et ukomprimeret tekstformat, kan de redigeres manuelt med et hvilket som helst tekstredigeringsprogram.

NOTAT: MSCX-filer blev indført i MuseScore version 0.9.5 på grund af en filtilknytningskonflikt i Windows. Tidligere MuseScore-versioner bruger .MSC filtypenavnet.

Programmer, der åbnes MSCX Filer
Windows
MuseScore
Linux
MuseScore
Macintosh
MuseScore

Om MSCX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mscx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MuseScore Music Score File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.