Vigtigste : Filudvidelser : .mscz Fil

.mscz Filudvidelse

FiltypeMuseScore Compressed Score File

Udvikler The MuseScore Team
Kategori Audio Files
Format Zip

.MSCZ option nummer

En MSCZ-fil indeholder en musik score, der er oprettet af MuseScore, et gratis program, der bruges til musikens sammensætning og notation. Det lagrer en sammensætning, herunder instrumenter, tid og nøgle signaturer, og musik noter.  MSCZ-filer indeholder også scoringsmetadata som komponent, titel og ophavsret information.

Flere oplysninger

Du kan åbne MSCZ-filer ved hjælp af MuseScore i Windows, MacOS og Linux. Du kan også logge ind på MuseScore online og uploade MSCZ-filer for at åbne og redigere filerne og dele dem med andre MuseScore-brugere.

MSCZ-filer er standard gemt format til MuseScore. De gemmes i et komprimeret zip-format. Ikke-komprimerede musikresultater gemmes som .MSCX files (eller .MSC filer i MuseScore version 0.9.4 og tidligere), som kan redigeres manuelt med en tekstredigerer.

Programmer, der åbnes MSCZ Filer
Windows
MuseScore
Linux
MuseScore
Macintosh
MuseScore

Om MSCZ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mscz er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MuseScore Compressed Score File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.