Software : MuseScore : MuseScore

MuseScore

Udgave
(fra og med 2015-01-02)
1
Perrons
Licens Open Source
Kategori Audio

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret musik med en WYSIWYG editor
  • Importer MusicXML, MIDI, ABC og andre musikalske notationsformater
  • Start fra en skabelon eller start fra bunden
  • Træk og slip musikalske elementer, såsom tempo markeringer, oktaver og dynamik
  • Eksporter dine point til PDF, PNG, WAV og Ogg-formater

MuseScore er et program, der bruges til at oprette, afspille og udskrive noder. Det er tilgængeligt til Windows, OS X og Linux.

MuseScore indeholder et sæt værktøjer, der giver dig mulighed for at oprette en række forskellige partiturer, såsom ledende noder, kormusik, klavermusik og orkesterarrangementer. Du kan starte fra bunden og vælge dine instrumenter manuelt, eller du kan begynde med en skabelon, der er opsat til almindelige partiturtyper. Programmet giver dig mulighed for at indtaste noter, pauser, bindinger, akkorder, tilfældigheder og meget mere via et computertastatur, en mus eller MIDI keyboard. Programmet giver dig også mulighed for at importere MusicXML-, MIDI-, Cap3- og ABC-notationsformater.

MuseScore understøtter en stor mængde musikalske markeringer, såsom slurs, tempomærker, artikulationer, dynamik, segnos og codas, oktav- og øvemærker. Programmet udlægger dit partitur intelligent, men du har mulighed for at tilsidesætte det ved at trække elementer til den placering, du ønsker dem. Når du er færdig, kan du med MuseScore uploade dit partitur direkte til dets site til deling af partiturer. Du kan også eksportere dit partitur til en række forskellige formater, herunder PDF, PNG, Ogg og WAV.

MuseScore er et dygtigt program til musikalsk notation, der bruges til at skrive en række forskellige partiturer. Programmet giver dig en række forskellige musikalske notationsfunktioner og understøtter en stor mængde musikalske formater. Desuden er MuseScore gratis, hvilket gør det endnu mere attraktivt sammenlignet med det dyrere MakeMusic Finale-program.

▶ Primær filudvidelse

.mscz – MuseScore Compressed Score File

▶ Andre filudvidelser brugt MuseScore 1

Understøttede filtyper
.MSCX MuseScore Music Score File
.MSC MuseScore Composition File
Yderligere relaterede filformater
.ABC ABC Music Notation
.MXL Compressed MusicXML File
.MIDI MIDI File