Software : MuseScore : MuseScore

MuseScore

Udgave
(fra og med 2015-01-02)
1
Perrons
Licens Open Source
Kategori Audio

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret musik med en WYSIWYG editor
  • Importer MusicXML, MIDI, ABC og andre musikalske notationsformater
  • Start fra en skabelon eller start fra bunden
  • Træk og slip musikalske elementer, såsom tempo markeringer, oktaver og dynamik
  • Eksporter dine point til PDF, PNG, WAV og Ogg-formater

MuseScore er et program, der bruges til at oprette, afspille og udskrive noter. Den er tilgængelig til Windows, OS X og Linux.

MuseScore indeholder et sæt værktøjer, der giver dig mulighed for at lave forskellige scoringer, såsom blyark, koralmusik, klavermusik og orkester arrangementer. Du kan starte fra bunden og vælge dine instrumenter manuelt, eller du kan begynde med en skabelon, der er oprettet til fælles scoretyper. Programmet giver dig mulighed for at indtaste noter, hviler, slips, ulykker og mere via et tastatur til computeren, mus eller MIDI-tastatur. Programmet giver dig også mulighed for at importere MusicXML-, MIDI-, Cap3- og ABC-musikalske notationsformater.

MuseScore understøtter en lang række musikalske markeringer, såsom slør, tempo markeringer, artikulationer, dynamik, segnos og codas, oktav og repetitionsmerker. Programmet lægger intelligent ud af din score, men du har evnen til at tilsidesætte det ved at trække elementer til det sted, du vil have dem. Når du er færdig, giver MuseScore dig mulighed for at uploade din score direkte til dets scoringswebsted. Du kan også eksportere din score til en række forskellige formater, herunder PDF, PNG, Ogg og WAV.

MuseScore er en stand til musikalsk notationsapplikation, der bruges til at skrive en række scoringer. Programmet giver dig en række musikalske notationsfunktioner og understøtter en lang række musikalske formater. MuseScore er også tilgængelig uden omkostninger, hvilket gør det endnu mere attraktivt end den mere prægede MakeMusic Finale-applikation.

Opdateret: 2. januar 2015

▶ Primær filudvidelse

.mscz – MuseScore Compressed Score File

▶ Andre filudvidelser brugt MuseScore 1

Understøttede filtyper
.MSCX MuseScore Music Score File
.MSC MuseScore Composition File
Yderligere relaterede filformater
.ABC ABC Music Notation
.MXL Compressed MusicXML File
.MIDI MIDI File