Vigtigste : Filudvidelser : .nfa Fil

.nfa Filudvidelse

FiltypeNetflix Audio File

Udvikler Netflix
Kategori Audio Files
Format Binary

.NFA option nummer

En NFA-fil er en lydfil, der er oprettet af Netflix-streamingappen til Android og iOS. Den indeholder lyd til en film eller en udsendelse, der er downloadet via appen. NFA-filer er de samme som .AAC-filer, men omdøbt.

Flere oplysninger

Med Netflix-appen kan Android- og iOS-brugere downloade en lang række film og serier, som de kan se, når de ikke har forbindelse til internettet. De fleste titler på Netflix er tilgængelige til download, selv om nogle er udelukket. Hvis en titel kan downloades, har den et download-ikon ud for navnet. Du kan søge efter titler, der kan downloades, ved at vælge "Available for Download" (Tilgængelig til download) i Netflix-menuen. Tryk på downloadikonet for at starte downloadet, og naviger derefter til afsnittet "Mine downloads" i appen for at få adgang til den downloadede film eller udsendelse.

Når du vælger en film eller et tv til download til din enhed, downloader og gemmer Netflix-appen en eller flere NFA-filer til din enhed i en mappe. Filen eller filerne downloades sammen med flere andre filer, herunder .MANIFEST, .NFV, .NFI og .NFS.

Hvis du vil slette en film eller et program, du har downloadet til din Android-enhed, skal du trykke på menuikonet i appen, vælge "Mine downloads", trykke på blyant-redigeringsikonet i øverste højre hjørne og trykke på det røde "X"-ikon for at slette titlen.

Hvis du vil slette en film eller en serie, du har downloadet til din iOS-enhed, skal du trykke på menuikonet i appen, vælge "Mine downloads", trykke på "Rediger" og vælge det røde "X"-ikon for at slette titlen.

NOTAT: For at kunne downloade Netflix-indhold på din Android- eller iOS-app skal du have Android 4.4.2 eller nyere eller iOS 8.0 eller nyere. Du skal også have den nyeste version af Netflix-appen.

Programmer, der åbnes NFA Filer

Om NFA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nfa er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Netflix Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.