Vigtigste : Filudvidelser : .nfa Fil

.nfa Filudvidelse

FiltypeNetflix Audio File

Udvikler Netflix
Kategori Audio Files
Format Binary

.NFA option nummer

En NFA-fil er en lydfil, der er oprettet af Netflix streaming-appen til Android og iOS. Den indeholder lyd til en film eller et show, der downloades via appen. NFA-filer er de samme som .AAC files, men omdøbes.

Flere oplysninger

Netflix-appen giver Android- og IOS-brugere mulighed for at downloade et bredt udvalg af film og shows til visning, når de ikke er tilsluttet til internettet. De fleste titler på Netflix er tilgængelige for download, selv om nogle er udelukket. Hvis en titel kan downloades, har den et download-ikon ved siden af navnet. Du kan søge efter downloadbare titler ved at vælge "Tilgængelig til download" fra Netflix-menuen. Tryk på downloadikonet for at starte overførslen, og navigér derefter til afsnittet "Mine downloads" i appen for at få adgang til den downloadede film eller visning.

Når du vælger en film eller et tv, der skal downloades til din enhed, er Netflix app downloads og gemmer en eller flere NFA filer til din enhed i en mappe. Filerne downloades sammen med flere andre filer, herunder .MANIFEST , .NFV , .NFI og .NFS filer.

Hvis du vil slette en film eller vise dig hentet til din Android-enhed, tryk på menuikonet i appen, vælg "Mine downloads", tryk på blyantredigeringsikonet øverst til højre og tryk på det røde "X" -ikon for at slette titlen.

Hvis du vil slette en film eller vise dig downloadet til din iOS-enhed, skal du trykke på menuikonet i appen, vælge "Mine downloads", trykke på "Rediger" og vælge det røde "X" -ikon for at slette titlen.

BEMÆRK: For at downloade Netflix indhold på din Android eller iOS app skal du have Android 4.4.2 eller nyere eller iOS 8.0 eller nyere. Du har også brug for den nyeste version af Netflix-appen.

Programmer, der åbnes NFA Filer

Om NFA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nfa er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Netflix Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.