Vigtigste : Filudvidelser : .nfs Fil

.nfs Filudvidelse

Filtype1Netflix Subtitle File

Udvikler Netflix
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er NFS fil?

En NFS-fil er en undertekstfil, der oprettes af Netflix-streamingappen, som er tilgængelig til Android og iOS. Den indeholder undertekster til en film eller en udsendelse, der er downloadet via appen. NFS-filer bruges til offlinevisning, en funktion, der blev lanceret i december 2016, og som giver dig mulighed for at se film eller serier, når du ikke er tilsluttet internettet.

Flere oplysninger

Netflix er en streamingtjeneste, der tilbyder en lang række film og serier, herunder tv-serier, der ikke længere sendes, og nyt originalt indhold fra Netflix. De fleste titler på Netflix er tilgængelige til download, selv om nogle er udelukket. Hvis en titel kan downloades, har den et download-ikon ud for navnet. Du kan søge efter titler, der kan downloades, ved at vælge "Available for Download" (Tilgængelig til download) i Netflix-menuen. Tryk på downloadikonet for at starte downloadet, og naviger derefter til afsnittet "Mine downloads" i appen for at få adgang til den downloadede film eller udsendelse.

Når du vælger en film eller et tv, der skal downloades til din enhed, downloader og gemmer Netflix-appen NFS-filen til din enhed i en mappe sammen med flere andre filer, herunder .MANIFEST, .NFV, .NFI og .NFA filerne. Du vil højst sandsynligt aldrig se NFS-filen, da underteksterne automatisk afspilles sammen med videoen direkte i Netflix-appen.

Hvis du vil slette en film eller en serie, du har downloadet til din Android-enhed, skal du trykke på menuikonet i appen, vælge "Mine downloads", trykke på blyant-redigeringsikonet i øverste højre hjørne og trykke på det røde "X"-ikon for at slette titlen.

Hvis du vil slette en film eller et program, du har downloadet til din iOS-enhed, skal du trykke på menuikonet i appen, vælge "Mine downloads", trykke på "Rediger" og vælge det røde "X"-ikon for at slette titlen.

NOTAT: For at kunne downloade Netflix-indhold på din Android- eller iOS-app skal du have Android 4.4.2 eller nyere eller iOS 8.0 eller nyere. Du skal også have den nyeste version af Netflix-appen.

Programmer, der åbnes NFS Filer

Filtype2Network File System Temporary File

Udvikler N/A
Kategori Misc Files
Format Binary

.NFS option nummer 2

Fil oprettet af Network File System, en protokol, der gør det muligt at få adgang til filer via et netværk; indeholder enten en midlertidig kopi af en fil, der er åbnet af en NFS-proces, eller en kopi af en fil, der blev slettet, mens den stadig var åben af en NFS-proces; gør det muligt for klient- og filserverprocesser at kommunikere filoplysninger.

Flere oplysninger

Hvis der sendes en anmodning om sletning af en fil til en fil på en NFS-server, mens en NFS-klient stadig har filen åben, opretter NFS en fil med udvidelsen ".nfsX", hvor "X" kan være et vilkårligt antal tegn. Dette gør det muligt for NFS-serveren at bevare filen, indtil alle afhængige processer på filen er blevet afsluttet.

Hvis en klient går ned, mens den har en NFS-fil åben, kan NFS-filen forblive på serveren. Nogle systemadministratorer indstiller planlagte job til at fjerne sådanne filer, når de ikke er blevet brugt i en vis periode.

BEMÆRK: NFS-filer har sjældent den nøjagtige ".nfs"-filudvidelse, da NFS tilføjer andre tegn til slutningen af filtypenavnet.

Programmer, der åbnes NFS Filer

Om NFS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nfs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Network File System Temporary File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.