Vigtigste : Filudvidelser : .oxt Fil

.oxt Filudvidelse

FiltypeApache OpenOffice Extension

Udvikler Sun Microsystems
Kategori Plugin Files
Format Zip

.OXT option nummer

Udvidelse, der tilføjer ekstra funktionalitet til Apache OpenOffice (tidligere OpenOffice.org) og StarOffice-programmer; giver ekstra funktioner såsom avanceret stavekontrol, rapportopbygning, filkomprimering og mange andre funktioner.

Flere oplysninger

For at installere en OXT-fil skal du vælge "Extension Manager" i menuen Værktøjer, derefter klikke på "Tilføj" og vælge udvidelsen i filbrowseren. Hvis du har Apache OpenOffice 2.2 eller nyere, kan du også installere udvidelser ved blot at dobbeltklikke på OXT-filen.

OXT-filer kan udvikles til Apache OpenOffice-pakken eller til individuelle programmer, herunder Writer, Base, Calc, Calc, Chart, Draw, Impress og Math. De kan være inkluderet i programmet eller udviklet af brugerne.

Du kan downloade udvidelser på Apache OpenOffice Repository.

Programmer, der åbnes OXT Filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
Planamesa NeoOffice
LibreOffice

Om OXT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.oxt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Apache OpenOffice Extension, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.