Vigtigste : Filudvidelser : .omg Fil

.omg Filudvidelse

Filtype1OpenMG Audio File

Udvikler Sony
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er OMG fil?

Komprimeret lydfil, der bruger Sonys OpenMG-teknologi; baseret på Sony's ATRAC3-format, men indeholder også digital rights management DRM for at forhindre, at filer kopieres ulovligt; understøttet af SonicStage, Sonys musik jukebox program.

Programmer, der åbnes OMG Filer

Filtype2Image File

Udvikler O&O Software
Kategori Disk Image Files
Format N/A

.OMG option nummer 2

Diskbillede, der er oprettet af O & O DiskImage, et opbygning af diskbillede og filbackup-applikation; indeholder en perfekt kopi af det originale diskbillede Diskbilledkopien indeholder alle sektorer i drevet og skaber et billede af filsystemet med alle filer og mapper; svarende til .ISO , .BIN og .DMG diskbilledfiler.

Flere oplysninger

For at oprette OMG-filen:

Sådan gendannes et billede ved hjælp af OMG-filen:

At konvertere OMG filen til en .VHD fil:

BEMÆRK: Du kan konvertere en VHD-fil til OMG ved at vende fil-valgene "Source" og "Target".

Fælles OMG Filnavne

Image20131215.omg - Navnet på en OMG-fil, der blev oprettet den 15. december 2013. O & O DIskImage opretter filer ved at notere typen (Billede) og derefter den dato, den blev oprettet.

Conversion20131217.omg - Navnet på en OMG-fil, der blev oprettet den 17. december 2013. O & O DIskImage opretter filer ved at notere typen (Konvertering) og derefter den dato, den blev oprettet.

Programmer, der åbnes OMG Filer

Om OMG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.omg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Image File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.