Vigtigste : Filudvidelser : .phd Fil

.phd Filudvidelse

Filtype1PhotoDirector Project File

Udvikler CyberLink
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er PHD fil?

Fotoprojekt oprettet af PhotoDirector, et program, der bruges til redigering af digitale fotos; understøtter importerede fotos fra mange forskellige kamera RAW-formater, herunder .DNG, .CR2, .SRF og mange andre; indeholder biblioteket med importerede billeder og gemmer eventuelle brugerredigeringer; bruges som det native projektopbevaringsformat og gemmes sammen med andre datafiler og mapper, der indeholder de digitale fotodata.

Programmer, der åbnes PHD Filer
Windows
CyberLink PhotoDirector
CyberLink Media Suite
Macintosh
CyberLink PhotoDirector

Filtype2Portable Heap Dump File

Udvikler IBM
Kategori Data Files
Format Text and Binary

.PHD option nummer 2

Datafil oprettet i Portable Heap Dump-formatet, som bruges til at oprette Java heap dump-filer ved hjælp af IBM's version af Java Virtual Machine (JVM); kan indeholde en registrering af alle Java-heap-objekter; bruges til fejlfinding af programfejl som f.eks. hukommelseslækager.

Flere oplysninger

Portable heap dumps kan genereres ved at indstille følgende miljøvariabelparametre: IBM_HEAP_DUMP=true og IBM_HEAPDUMP=true. PHD-filer kan gemmes i tekst- eller binært format. Det binære format er dog meget mindre i filstørrelse. Hvis du vil angive tekstformatet, skal du indstille miljøvariablen IBM_JAVA_HEAPDUMP_TEXT=true.

NOTAT: Portable heap dumps genereres typisk ved at dræbe et kørende Java-program. Hvis du vil oprette en PHD-fil, skal du derfor starte dit Java-program med de nødvendige miljøvariabler indstillet og derefter dræbe det.

Programmer, der åbnes PHD Filer

Om PHD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.phd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Portable Heap Dump File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.