Vigtigste : Filudvidelser : .pla Fil

.pla Filudvidelse

Filtype1Sansa Playlist File

Udvikler SanDisk
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er PLA fil?

Musikafspilningsliste til en SanDisk Sansa bærbar medieafspiller; gemt i PLP-afspilningslisteformatet, som viser placeringen af filer i et standard tekstformat; skal overføres til PLAYLISTS-mappen på Sansa-enheden, som afspilles af afspilleren.

Programmer, der åbnes PLA Filer

Filtype2iriver iQuickList File

Udvikler iriver
Kategori Misc Files
Format N/A

.PLA option nummer 2

Afspilningsliste over sange gemt af en iRiver-bærbar musikafspiller, som f.eks. T10 eller iDP-100; gemt i rodmappen; ligner en .M3U fil, der bruges af mange software lydspillere.

Flere oplysninger

Hvis du vil tilføje en sang til iQuickListen, skal du vælge sangen og trykke og holde på A-B knappen. For at fjerne en sang, skal du vælge sangen i afspilningslisten og trykke på A-B.

Programmer, der åbnes PLA Filer
Windows
iriver Future Play

Filtype3ArchiCAD Project Archive

Udvikler Graphisoft
Kategori CAD Files
Format N/A

.PLA option nummer 3

Projektarkiv gemt af ArchiCAD, et 3D modelleringsprogram anvendt af arkitekter; kan omfatte flere CAD-design ( .PLN files) samt Bibliotek Dele, der kan refereres af design indeholdt i arkivet.

Programmer, der åbnes PLA Filer
Windows
GRAPHISOFT ArchiCAD
Macintosh
GRAPHISOFT ArchiCAD

Om PLA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pla er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ArchiCAD Project Archive, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.