Vigtigste : Filudvidelser : .pla Fil

.pla Filudvidelse

Filtype1Sansa Playlist File

Udvikler SanDisk
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er PLA fil?

Musikspilleliste til en bærbar SanDisk Sansa medieafspiller; gemt i PLP-spillelisteformatet, som angiver filernes placering i et standardtekstformat; skal overføres til mappen PLAYLISTS på Sansa-enheden for at blive genkendt af afspilleren.

Programmer, der åbnes PLA Filer

Filtype2iriver iQuickList File

Udvikler iriver
Kategori Misc Files
Format N/A

.PLA option nummer 2

Playliste med sange gemt af en iRiver bærbar musikafspiller, f.eks. T10 eller iDP-100; gemt i rodmappen; svarer til en .M3U fil, der bruges af mange software-lydafspillere.

Flere oplysninger

For at tilføje en sang til iQuickList skal du vælge sangen og holde A-B-knappen nede. Hvis du vil fjerne en sang, skal du vælge sangen i afspilningslisten og trykke på A-B.

Programmer, der åbnes PLA Filer
Windows
iriver Future Play

Filtype3ArchiCAD Project Archive

Udvikler Graphisoft
Kategori CAD Files
Format N/A

.PLA option nummer 3

Projektarkiv gemt af ArchiCAD, et 3D-modelleringsprogram, der anvendes af arkitekter; kan indeholde flere CAD-designs (.PLN filer) samt Library Parts, der kan refereres af designs, der er indeholdt i arkivet.

Programmer, der åbnes PLA Filer
Windows
GRAPHISOFT ArchiCAD
Macintosh
GRAPHISOFT ArchiCAD

Om PLA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pla er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ArchiCAD Project Archive, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.