Software : GRAPHISOFT : GRAPHISOFT ArchiCAD

GRAPHISOFT ArchiCAD

Udgave
(fra og med 2015-06-11)
19
Perrons
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • 2D tegningsværktøjer
  • 3D-modelleringsgrænseflade
  • Arkitektoniske gengivelsesfunktioner
  • Dokumentstyringsværktøj
  • BIM-server i realtidssamarbejdsmiljø

GRAPHISOFT ArchiCAD er et arkitektonisk CAD-program til Windows og OS X. Det er et af de førende BIM-værktøjer (Building Information Modeling).

ArchiCAD kan importere og eksportere en række CAD-formater, såsom DWG, IFC og DXF, sammen med sine egne proprietære formater. Programmet indeholder mange værktøjer til design af konstruktioner, herunder 2D-tegningsværktøjer, en 3D-modelleringsgrænseflade, arkitektoniske renderingsfunktioner og et dokumenthåndteringsværktøj med en datalagringsserver. ArchiCAD giver dig også mulighed for at tilføje funktionalitet til programmet via gratis og kommercielle udvidelser.

Programmet giver nyttige samarbejdsfunktioner, så teammedlemmer kan arbejde sammen. GRAPHISOFT's BIM Server er et samarbejdsmiljø i realtid og BIMcloud, som gør det muligt at få adgang til BIM-arbejdsgange på enhver software-, hardware- eller netværkskonfiguration.

ArchiCAD bruges primært til design og konstruktion af bygninger, byområder, interiører og andre strukturelle miljøer. Det giver dig en stor mængde funktioner til BIM, 3D-visualiseringer, projektstyring, arbejde med teams og ingeniørintegration. GRAPHISOFT ArchiCAD er et fantastisk BIM CAD-værktøj, som arkitekter vil finde nyttigt.

▶ Andre filudvidelser brugt GRAPHISOFT ArchiCAD 19

Understøttede filtyper
.BPN ArchiCAD Project Backup File
.DXF Drawing Exchange Format File
.DWG AutoCAD Drawing Database File
.IFC Industry Foundation Classes File
.MOD ArchiCAD Module
.MDE ArchiCAD Educational Version Module File
.PLA ArchiCAD Project Archive
.PRW Artlantis Shader Preview File
Yderligere relaterede filformater