Vigtigste : Filudvidelser : .pmf Fil

.pmf Filudvidelse

Filtype1ESRI Published Map File

Udvikler ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

Hvad er PMF fil?

Kortfil til skrivebeskyttet brug, der er oprettet med ArcMap, et program, der er inkluderet i ESRI Desktop GIS; gemmer en begrænset version af en .MXD kortfil; kan ses med det gratis ArcReader-program, som gør det muligt at dele kort med brugere, der ikke har købt den kommercielle ArcGIS-software; sendes ofte pr. e-mail til kunder eller kolleger i kontormiljøer med samarbejde.

Flere oplysninger

PMF-filer kan begrænse kortets datavisninger, layouts, navigation, udskrivning, søgning, panorering og zoomning. De kan også være beskyttet med en adgangskode. Dette er med til at beskytte dataenes fortrolighed og privatlivets fred.

Publicerede kort indeholder ikke egentlige geografiske data. I stedet linker de til datasæt på en central fjernplacering, som kan være hostet af en ArcMap-server eller være tilgængelig via internettet. Derfor skal brugerne have passende netværksadgang til det refererede dataregister for at se kortene.

BEMÆRK: PMF-filer oprettes faktisk af ArcGIS Publisher, en udvidelse, der følger med ArcMap.

Programmer, der åbnes PMF Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Linux
ESRI ArcReader

Filtype2PSP Movie File

Udvikler Sony
Kategori Video Files
Format N/A

.PMF option nummer 2

Videofilformat, der anvendes af Sony PlayStation Portable (PSP); også kendt som "PSMF"-formatet; gemt i et proprietært format, der er specifikt for PSP, men kan afspilles i Windows ved hjælp af Lande PMF Player.

Flere oplysninger

PMF-filer kan udtrækkes fra PSP-diskimages, såsom .CSO eller .ISO-filer, ved hjælp af et program som UMDGen eller UMD Ripper.

Programmer, der åbnes PMF Filer
Windows
Lande PMF Player

Filtype3Partition Image File

Udvikler Eassos
Kategori Disk Image Files
Format N/A

.PMF option nummer 3

Partitionsbillede, der bruges af PartitionGuru, et program til partitionering og datagendannelse; gemmer en sikkerhedskopi af et partitionsbillede, som kan gendannes af programmet, når den aktuelle partition er beskadiget.

Flere oplysninger

For at oprette en PMF-fil skal du vælge "Værktøjer" i menuen og derefter klikke på "Clone Partition To Image File". Vælg kildepartitionen, vælg billedfilen, og klik på "Start"."

For at gendanne partitionsbilledet, der er indeholdt i PMF-filen, skal du vælge "Værktøjer" i menuen og derefter klikke på "Gendan partition fra billedfil". Vælg PMF-aftryksfilen, vælg målpartitionen, og klik på "Start."

Programmer, der åbnes PMF Filer

Om PMF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pmf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Partition Image File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.