Vigtigste : Filudvidelser : .prd Fil

.prd Filudvidelse

FiltypePresentations Document

Udvikler SoftMaker Software
Kategori Data Files
Format Binary

.PRD option nummer

En PRDX-fil er et præsentationsdokument, der er oprettet af Presentations, et program til diasshowpræsentationer, der er inkluderet i SoftMaker Office-pakken. Den indeholder en ordnet liste med et eller flere dias, som kan indeholde tekst, billeder, tabeller, animationer, tegnede objekter og andre medier. PRDX-filer gemmer også oplysninger om formatering og diasovergange.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .prdx-fil i SoftMaker Office Presentations 2018

PRDX-fil åben i SoftMaker Office Presentations 2018

PRDX-filer gemmes i et proprietært format og er den vigtigste filtype i forbindelse med Presentations, et diapræsentationsprogram, der ligner Microsoft PowerPoint, og som er inkluderet i Microsoft Office. PRDX-filer bruges på samme måde, som .PPTX-filer bruges af Microsoft PowerPoint.

Presentations users typically save presentations as PRDX files but there are several other formats available. They can be saved as .PRV or PRVX templates for repeated use, .RTF files as a text outline, or PowerPoint .PPT, PPTX, or .PPSX files. They may also be exported to various other formats, such as .PDF, .HTML, .PNG, .JPG, .TIF, .BMP, .WMV, or .MP4.

NOTE: PRDX files replaced PRD files, which were used to store presentations by older versions of Presentations.

Programmer, der åbnes PRD Filer
Windows
Microsoft Office
Android
SoftMaker Office Presentations Mobile
Macintosh
Microsoft Office

Om PRD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.prd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Presentations Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.