Software : SoftMaker : SoftMaker Office Presentations Mobile

SoftMaker Office Presentations Mobile

Udgave
(fra og med 2018-04-03)
2012.7
Perron
Licens Freeware

Software Review

Hovedfunktioner

  • Støtte til PPTX- og PPT-dokumenter
  • Karakter og afsnit formateringsindstillinger
  • Direkte adgang til filer fra Dropbox, OneDrive og Google Drev
  • Eksporter din præsentation til PDF-format som en samling af billeder

SoftMaker Office: Præsentationer Mobile er Android-versionen af præsentationsprogrammet Presentations inkluderet i SoftMaker Office-pakken. Det bruges primært til at redigere og gemme PowerPoint-filer.

Kontor: Præsentationer Mobile understøtter PPTX- og PPT-filerne. Du kan åbne, redigere og gemme filerne, og det viser indholdet på samme måde som det vises på din computer. App'en giver dig mulighed for at styre automatiske og manuelle diasshow, herunder evnen til at afspille animationer, diasovergange og lyde i diasshowene. Nogle andre bemærkelsesværdige funktioner omfatter karakter- og afsnitformateringsfunktioner og indsættelse af tabeller, lister og billeder.

Office: TextMaker Mobile er et praktisk værktøj til at arbejde med PPTX- og PPT-filer på en Android-enhed og giver meget af den samme funktionalitet som den desktop version af præsentationer. Hvis du allerede bruger desktop versionen af præsentationer, er SoftMaker Office: Presentations Mobile et solidt valg, men Android-versionen af PowerPoint er bedre.

Opdateret: 3. april 2018

▶ Primær filudvidelse

.prdx – Presentations Document

▶ Andre filudvidelser brugt SoftMaker Office Presentations Mobile 2012.7

Understøttede filtyper
.PRD Presentations Document
Yderligere relaterede filformater