Vigtigste : Filudvidelser : .psv Fil

.psv Filudvidelse

Filtype1Pipe System Viewer File

Udvikler Engineered Software
Kategori CAD Files
Format N/A

Hvad er PSV fil?

CAD-fil oprettet af PIPE-FLO, et program, der bruges til at designe rørsystemer til væske- og gasledninger; indeholder en arbejdsmodel af et rørsystem, der kan ses med det gratis PIPE-FLO Viewer-program; bruger et skrivebeskyttet format, der ikke kan redigeres med PIPE-FLO-software.

Flere oplysninger

PSV-filer kan bruges til at sende designudkast mellem teammedlemmer samt til kunder til gennemsyn. Selve designet omfatter udstyr, rørledninger og noter og kan simuleres under forskellige sæt af forhold for at undersøge rørsystemets ydeevne.

BEMÆRK: PSV-filer kan kun oprettes med den professionelle version af PIPE-FLO.

Programmer, der åbnes PSV Filer
Windows
Engineered Software PIPE-FLO Viewer

Filtype2PlayStation 2 Save File

Udvikler Sony
Kategori Game Files
Format Binary

.PSV option nummer 2

PlayStation 2 (PS2)-spilsfil oprettet med en PlayStation 3 (PS3); gemmes, når et PS2-spil spilles på et PS3-system; kan overføres fra PS3's harddisk til et hukommelseskort, som kan bruges til at kopiere PSV-filen til en computers harddisk.

Flere oplysninger

Du kan manipulere PSV-filer ved hjælp af PSV Exporter og PS2 Save Builder. Først kan du udtrække filer fra en PSV-fil ved hjælp af PSV Exporter. Derefter kan du importere de uddragne filer til PS2 Save Builder med henblik på konvertering til et andet format, f.eks. Code Breaker .CBS-formatet.

Programmer, der åbnes PSV Filer

Filtype3Pipe Separated Values File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format Text

.PSV option nummer 3

Fil, der anvendes af forskellige programmer til lagring og overførsel af data; adskiller datafelter med pipe-tegnet "|" på samme måde som .CSV-filer anvender kommaet ","; nyttig, når datafelter indeholder indlejrede kommaer eller tabulatorer, f.eks. i et tekstbeskrivelsesfelt.

Flere oplysninger

PSV-filer kan importeres til et Microsoft Excel-regneark, hvis du definerer dataafgrænseren som pipe-tegnet. Microsoft Access kan også importere PSV-filer til datatabeller. Desuden bruger programmører undertiden sed Unix-kommandolinjeværktøjet til at analysere PSV-filer for at finde inddata eller til scriptede dataudvekslingsprogrammer.

Programmer, der åbnes PSV Filer
Windows
Microsoft Access
Linux
sed

Filtype4Pluralsight Video File

Udvikler Pluralsight
Kategori Video Files
Format N/A

.PSV option nummer 4

En PSV-fil er en video, der bruges af Pluralsight Offline Player, en videoafspiller, der bruges til at afspille uddannelsesvideoer, når du er offline. Den indeholder en video af et uddannelseskursus, der er downloadet fra Pluralsight-webstedet for at blive vist offline.

Flere oplysninger

Pluralsight er en platform for teknologilæring, der hjælper virksomheder med at vurdere teamets tekniske evner og undervise i forretningsmål. Den giver brugerne et bredt udvalg af uddannelsesvideoer, som kan ses online. Hvis en bruger imidlertid har brug for at se videoerne offline, kan han/hun downloade videoerne, der er gemt i PSV-filer, og se dem med Pluralsight Offline Player. Brugere kan se downloadede videoer i Windows og macOS ved hjælp af Pluralsight Offline Player og i Android og iOS ved hjælp af Pluralsight-appen.

Programmer, der åbnes PSV Filer

Om PSV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.psv er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Pluralsight Video File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.