Vigtigste : Filudvidelser : .psw Fil

.psw Filudvidelse

Filtype1Windows Password Reset Disk File

Udvikler Microsoft
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er PSW fil?

Password backup-fil oprettet med guiden Glemt adgangskode i Windows; gemmes på et USB-drev, en diskette eller et andet medie og kan bruges til at nulstille en adgangskode for en Windows-bruger; bruger ofte filnavnet userkey.psw.

Flere oplysninger

Disken til nulstilling af adgangskode kan bruges, når Windows' logonskærm vises. Du skal blot trykke på Enter eller klikke på højre pileknap ud for feltet "Indtast din adgangskode". Vælg derefter "brug din disk til nulstilling af adgangskode". Indsæt derefter password reset disken for at nulstille brugerens password.

Programmer, der åbnes PSW Filer

Filtype2Password Depot 3-5 File

Udvikler AceBIT
Kategori Data Files
Format Binary

.PSW option nummer 2

Fil oprettet af Password Depot version 3-5; gemmer personlige logins, adgangskoder, kreditkort og andre følsomme oplysninger; indeholder kryptering ved hjælp af en hovedadgangskode, så oplysningerne kun kan ses og ændres med adgangskoden.

Flere oplysninger

Password Depot 6 introducerede det nye .PSW6 format, men kan stadig indlæse ældre PSW-filer.

Programmer, der åbnes PSW Filer

Filtype3Pocket Word Document

Udvikler Microsoft
Kategori Text Files
Format Binary

.PSW option nummer 3

Dokument oprettet af Microsoft Word for Windows Mobile edition, et tekstbehandlingsprogram også kaldet "Pocket Word"; oprettet på Pocket PC PDA'er, der kører Windows Mobile-operativsystemet; svarer til et Word (.DOC) dokument, men understøtter ikke funktioner som overskrifter, sidefødder og kommentarer.

Flere oplysninger

Microsoft Outlooks "Notes"-visning kan bruges til at se PWI-filer, når der synkroniseres med en Windows Mobile-enhed. Sørg for, at synkronisering er slået til for noter, og synkroniser derefter med Windows Mobile Device Center (WMDC), hvorefter du kan få vist noter i Outlook. Microsoft ActiveSync blev tidligere brugt til at åbne PWI-filer sammen med Microsoft Word. ActiveSync-installationen indeholdt et plug-in til Word, som gjorde det muligt for Word at åbne dokumenterne. Med udgivelsen af WMDC er PWI-understøttelsen imidlertid ikke længere til rådighed.

Som nogle PWI-filer kan åbnes på en pc med Microsoft Word. Blækdataene vises dog muligvis ikke korrekt. Microsoft OneNote 2003 kan læse håndskrevne noter og tekst i PWI-filer. Nogle ældre versioner af Microsoft Works kan åbne Pocket Word-dokumenter, herunder Works 7.0.

BEMÆRK: PWI-filer kaldes også for InkWriter/Note Taker-dokumenter.

Programmer, der åbnes PSW Filer
Windows
Microsoft Office
LibreOffice
Microsoft Word
Linux
LibreOffice
Macintosh
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office
Planamesa NeoOffice
LibreOffice

Om PSW Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.psw er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Pocket Word Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.