Vigtigste : Filudvidelser : .qiz Fil

.qiz Filudvidelse

FiltypeExam Builder Quiz

Udvikler MacKichan Software
Kategori Misc Files
Format N/A

.QIZ option nummer

En QIZ-fil indeholder en quiz, der er oprettet af Scientific Notebook eller Scientific WorkPlace, som er matematiske og videnskabelige tekstbehandlingsprogrammer. Den gemmer formler og betingelser, der refereres hver gang QIZ-filen åbnes for at generere forskellige quizspørgsmål til brugeren.

Flere oplysninger

QIZ-filer genereres fra .TEX-dokumenter ved hjælp af værktøjet Exam Builder, der tilbydes af Scientific Notebook og Scientific WorkPlace. Med værktøjet Exam Builder kan matematiklærere og naturvidenskabelige undervisere designe forskellige typer quizzer, som kan tages og bedømmes online af de studerende.

Hver gang en studerende åbner en QIZ-fil i Scientific Notebook eller WorkPlace, omarrangeres spørgsmålene, hvilket betyder, at hver gang en studerende åbner QIZ-filen for at tage quizzen, vil han støde på forskellige spørgsmål. Dette gør det muligt for undervisere at lave test, der er mere udfordrende og dynamiske end en statisk test, der viser de samme spørgsmål og svar hver gang den åbnes.

Programmer, der åbnes QIZ Filer

Om QIZ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.qiz er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Exam Builder Quiz, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.