Vigtigste : Filudvidelser : .qif Fil

.qif Filudvidelse

Filtype1Quicken Interchange Format File

Udvikler Intuit
Kategori Data Files
Format Text

Hvad er QIF fil?

En QIF-fil er en ASCII tekstfil, der genereres af Quicken finanssoftware. Den indeholder en brugers finansielle passiver og kontantkonti i et tekstformat, der nemt kan læses af andre programmer, herunder tekstredigeringsprogrammer. QIF-filer bruges til at overføre data mellem forskellige Quicken-datafiler eller fra en finansiel institutions websted til Quicken-software.

Flere oplysninger

QIF-formatet blev oprindeligt udviklet af Intuit, men det understøttes nu af flere finansielle og regnskabsmæssige programmer. Nogle af disse programmer omfatter Microsoft Money, Corel Quattro Pro og GnuCash. Du kan importere en QIF-fil i Quicken ved at vælge Fil → Import → QIF-fil, navigere til filens placering og vælge den konto, som du vil importere QIF-filen til.

Programmer, der åbnes QIF Filer
Windows
Corel Quattro Pro
Intuit Quicken for Windows
Microsoft Money
Linux
GnuCash
Macintosh
Intuit Quicken for Mac

Filtype2QuickTime Image File

Udvikler Apple
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.QIF option nummer 2

Billedfil oprettet og komprimeret med Apple QuickTime; kan refereres af programmer og film, der er baseret på QuickTime; bruger de samme atomtyper som en QuickTime-film: "idsc" (som indeholder billedbeskrivelsen) og "idat" (som indeholder billeddataene).

Flere oplysninger

Apple anbefaler, at man bruger filtypenavnet .QIF til QuickTime-billeder.

Programmer, der åbnes QIF Filer
Windows
ACD Systems ACDSee
Apple QuickTime Player
Apple QuickTime Viewer
Macintosh
Apple QuickTime Player
Apple QuickTime Viewer

Om QIF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.qif er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype QuickTime Image File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.