Software : Intuit : Intuit Quicken for Mac

Intuit Quicken for Mac

Udgave
(fra og med 2017-02-07)
2017
Perron
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Track and manage multiple types of accounts
  • Create custom financial reports
  • Build a budget and financial plan
  • Automatically download data from hundreds of financial institutions
  • Import and export Windows Quicken data

Quicken 2017 til Mac er et fuldt udstyret program til finansiel forvaltning til macOS. Det bevarer alle funktionaliteterne fra forgængeren og får flere nye funktioner og en poleret ny grænseflade.

Quicken giver dig mulighed for at administrere flere finansielle konti i et enkelt program. Du kan se og redigere de enkelte konti ved at vælge dem fra venstre sidebar. Eksempler omfatter bankkonti som f.eks. kontrol- og opsparingskonti, kreditkortkonti og investeringskonti som f.eks. mægler- og pensionsporteføljer. Du kan også vælge indstillingen "Oversigt" for at se en oversigt over alle dine finanser i ét vindue.

Den 2017-version af Quicken til Mac gør det nemt at tilføje og redigere transaktioner med den forbedrede registergrænseflade. Du vil dog sandsynligvis ikke have brug for at redigere dine kontoregistre manuelt særlig ofte, fordi Quicken importerer problemfrit fra de fleste større finansielle institutioner. Du skal blot klikke på knappen "Opdater", så synkroniserer Quicken dine lokale kontoregistre med dine bankkonti via internettet. Kontosynkronisering giver en ultrahurtig måde at indtaste dine finansielle data på og forhindrer mulige fejl forårsaget af manuel dataindtastning.

Vejere brugere vil sætte pris på Quicken's andre funktioner, såsom rapporter, påmindelser om regninger og budgetteringsværktøjer. Du kan f.eks. oprette brugerdefinerede rapporter, der sporer indtægter og udgifter for specifikke konti inden for en bestemt tidsramme. Regningspåmindelser viser kommende forfaldsdatoer for regninger, og budgetteringsværktøjet giver dig mulighed for at opstille og spore udgiftsmål. Quicken opretter endda nogle fornuftige mål for dig baseret på dine tidligere udgiftsvaner.

Quicken er et simpelt, men effektivt program til at administrere din økonomi. Hvis du er Mac-bruger og har ventet på et fuldt funktionsdygtigt program til styring af penge til OS X, leverer Quicken 2017 varen.

▶ Primær filudvidelse

.quicken2017 – Quicken 2017 Data File

▶ Andre filudvidelser brugt Intuit Quicken for Mac 2017

Understøttede filtyper
.OFX Open Financial Exchange File
.QMTF Quicken Mac Transfer File
.QUICKEN2015 Quicken 2015 Data File
.QUICKEN2016BACKUP Quicken 2016 Backup File
.QUICKENBACKUP Quicken Essentials for Mac Backup File
.QXF Quicken Essentials for Mac Exchange File
.QUICKEN2015BACKUP Quicken 2015 Backup File
.QUICKEN2017BACKUP Quicken 2017 Backup File
.QFX Quicken Financial Exchange File
.QUICKEN2016 Quicken 2016 Data File
.QIF Quicken Interchange Format File
.QUICKENDATA Quicken Essentials for Mac Data File
Yderligere relaterede filformater
.MNY Microsoft Money File
.QDF Quicken Data File
.QDFM Quicken Data File (Macintosh)
.QDFX Quicken Financial Exchange File