Vigtigste : Filudvidelser : .tex Fil

.tex Filudvidelse

Filtype1LaTeX Source Document

Udvikler Donald Knuth
Kategori Text Files
Format Text

Hvad er TEX fil?

En TEX-fil er et kildedokument udarbejdet af LaTeX, et højkvalitets sætningssystem. Det kan omfatte tekst, symboler, matematiske udtryk og grafik. TEX-filer bruges almindeligvis inden for datalogi, elektroteknik, statistik, økonomi og fysik til sætning af artikler, bøger og andre publikationer.

Flere oplysninger

TEX-fil åbnes i TeXworks 0.6

TEX-filer indeholder almindelig tekst i modsætning til .DOCX og .ODT filer oprettet af Microsoft Word og LibreOffice Writer WYSIWYG programmer, der indeholder formateret tekst. TEX-filen indeholder typisk markupkonventioner, der definerer dokumentets struktur, f.eks. Et bogstav, en bog eller en artikel.

Da TEX-filer indeholder almindelig tekst, kan de åbnes med ethvert tekstredigeringsprogram. Filerne bruges dog mest af TeXworks, LaTeX Editor, LyXMac og Texmaker programmer.

BEMÆRK: TEX-filer kan LaTeX-filer også bruge udvidelsen .LTX .

Programmer, der åbnes TEX Filer
Windows
MiKTeX
TeXworks
proTeXt
BaKoMa TeX
TeXnicCenter
LaTeX Editor
gVim
Texmaker
Linux
TeXworks
Vim
Texmaker
Macintosh
TeXworks
LyxMac
Texmaker
TeXShop
Skim

Filtype2Texture File

Udvikler N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.TEX option nummer 2

Bitmap-billede, der bruges til lagring af teksturer; kan skabe udseende på forskellige overflader og kan anvendes til både 2D og 3D objekter; ofte brugt i videospil (såsom første person shooters), der understøtter 3D tekstur-kortlægning.

Flere oplysninger

Eksempler på videospil, der bruger TEX-filer, inkluderer Avalon Heroes (som faktisk bruger .DDS formatet for dets TEX-filer), Serious Sam og Dead Rising 2. For at åbne TEX-filer, der bruges af Dead Rising 2, først omdøb dem til at have ".big" -udvidelsen, og åbn dem derefter med Gibbed's DeadRising2-værktøjer.

TEX-filer kan åbnes af nogle programmer, der refererer til teksturer eller bruger teksturkortlægning. De kan muligvis åbnes med et generisk billedredaktør.

Programmer, der åbnes TEX Filer

Om TEX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.tex er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Texture File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.