Vigtigste : Filudvidelser : .rex Fil

.rex Filudvidelse

Filtype1ReCycle Loop File

Udvikler Propellerhead Software
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er REX fil?

Audio loop-format, der anvendes af ReCycle, et program til oprettelse og redigering af samplede loops; gemmer lyddata og loop-slicing-informationer; REX-filer kan kvantiseres, tempoet kan ændres, og de kan stemmes eller afstemmes.

Programmer, der åbnes REX Filer
Windows
Avid Pro Tools
Propellerhead ReCycle
Propellerhead Reason
Macintosh
Avid Pro Tools
Propellerhead ReCycle
Propellerhead Reason

Filtype2Rexx Source File

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Text

.REX option nummer 2

Kildefil skrevet i programmeringssproget Restructured Extended Executor (Rexx), et script- og makrosprog, der hovedsageligt bruges til at generere rapporter og behandle data; indeholder kildekode, som indeholder funktioner, variabler og andre angivelser, der fortæller programmet, hvordan det skal fungere.

Flere oplysninger

REXX er den standardfiludvidelse, der anvendes af Regina Rexx-fortolkeren. Der findes flere andre gratis Rexx-fortolkere, herunder Reginald og BRexx, som understøtter REXX-fie.

Programmer, der åbnes REX Filer

Om REX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rex er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Rexx Source File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.