Software : Propellerhead : Propellerhead Reason

Propellerhead Reason

Udgave
(fra og med 2016-05-27)
8
Perrons
Licens Commercial
Kategori Audio

Software Review

Hovedfunktioner

  • Giver en række synths, sløjfer, tromler og prøver
  • Gør det muligt at blande ind og lag optagede levende instrumenter
  • Gør det muligt at trække og slippe effekter på spor
  • Tilbyder Allihoopa som et kreativt hub for at dele musik

Propellerhead Reason er en digital audio workstation (DAW), der bruges til at skabe og redigere musik og lyd. Programmet giver dig værktøjer til at arbejde på et projekt fra start til slut og dele og samarbejde dit arbejde med andre musikere.

Reason giver dig et stort udvalg af synths, trommemaskiner, loops og samples, som du kan vælge imellem for at skabe din lyd. Du kan også optage live-instrumenter eller installere instrument add-ons for at tilføje til din komposition. Du kan vælge mellem en stor mængde studioeffekter af høj kvalitet og nemt anvende dem på din lyd ved at trække og slippe dem på et spor. DAW'en indeholder Scream 4 Sound Destruction Unit til at mangle lyd, Pulverizer Demolition til at lave en lydknusende effekt og Neptune Pitch Adjustor til at bringe en vokalist i toneart.

Når du er færdig med at komponere din musik, kan du dele og samarbejde dit arbejde med andre musikere via Allihoopa, en kreativ hub for musik. Hele oplevelsen bliver forstærket med Reasons intuitive og kraftfulde brugerflade, som er designet til at fungere og føles som et musikinstrument. Du kan eksperimentere ved at tilslutte Control Voltage-stik, nemt gennemse samples, lyde og loops, dreje på drejeknapper og trykke på knapper ligesom et rigtigt instrument.

Reason bruges af musikere over hele verden til at skabe og samarbejde med hinanden. Propellerhead Reason tilbyder en unik oplevelse til at producere musik og lyd. Det har en arbejdsgang, der hjælper musikere i den kreative proces, men som heller ikke sparer på funktionalitet eller fleksibilitet. Hvis du leder efter en DAW af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at skabe og redigere din musik og lyd, er Propellerhead Reason et godt valg.

▶ Andre filudvidelser brugt Propellerhead Reason 8

Understøttede filtyper
.MIDI MIDI File
.REX ReCycle Loop File
.SXT Propellerhead Reason NN-XT Patch File
Yderligere relaterede filformater