Software : Propellerhead : Propellerhead ReCycle

Propellerhead ReCycle

Udgave
(fra og med 2016-01-14)
2
Perrons
Licens Commercial
Kategori Audio

Software Review

Hovedfunktioner

  • Skiver prøveemne
  • Tweaks lyden
  • Gemmer sløjfer i REX-formatet

Propellerhead ReCycle er et værktøj til at skabe og redigere samplede loops. Det kan bruges til at skære lyde ud, justere dem og gemme dem i branchestandard REX-formatet til brug for andre samplere og sequencere.

ReCycle kan finde alle transienter i samplet materiale og bruges til at skære dit loop ud. Du kan stadig afspille dit loop tilbage i et hvilket som helst tempo, da ReCycle beholder alle timingoplysninger. Værktøjet leveres også med en række indbyggede effekter, såsom Transient Shaper, Envelope og EQ, til at justere din lyd.

Programmet giver dig mulighed for at gemme dine loops i REX-formatet, som er blevet en industristandard med brug af lydprogrammer som Ableton Live, Steinberg Cubase, Apple Logic Pro, og Image-Line FL Studio. REX-formatet giver dig mulighed for at arrangere, omarrangere og ændre timingen af dine loops. Du kan også bruge loopsene som en grooveskabelon til din sang.

ReCycle bruges af musikere og producere, der arbejder med loop-baseret musik. Det leveres ikke med nogen optagefunktioner eller kompositionsmiljø, men er fantastisk til brug med næsten enhver rytmisk lyd som f.eks. trommemønstre, baslinjer og vokalfraser. Propellerhead ReCycle er måske nok enkel, men er et fantastisk værktøj til at importere lyd, splejse den og gemme den i REX-formatet, så den kan bruges i andre programmer, der understøtter formatet.

▶ Primær filudvidelse

.rex – ReCycle Loop File

▶ Andre filudvidelser brugt Propellerhead ReCycle 2

Understøttede filtyper
.AKP Akai Sampler File
.INS Sample Cell II Instrument Definition File
.RCY ReCycle 1.x Document
Yderligere relaterede filformater