Vigtigste : Filudvidelser : .s Fil

.s Filudvidelse

Filtype1Source Code File

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er S fil?

En S-fil er en generisk kildekode-fil, der indeholder kilden til et computerprogram. Den kan være skrevet i en række forskellige programmeringssprog, men bruges almindeligvis til lagring af Assembly-kode.

Flere oplysninger

Hvis du finder en S-fil og ikke ved, hvilket programmeringssprog den indeholder, kan du åbne den ved hjælp af en række forskellige tekst- og kildekode-editorer. Nogle programmer, der kan åbne og redigere S-filer, omfatter Microsoft Notepad, gVim, MacroMates TextMate, Bare Bones BBEdit og Vi.

Programmer, der åbnes S Filer
Windows
Microsoft Notepad
GNU Emacs
gVim
Linux
Vi
GNU Emacs
Vim
Pico
Macintosh
MacroMates TextMate
Bare Bones BBEdit
GNU Emacs
Apple Xcode

Filtype2Microsoft Train Simulator Shape File

Udvikler Microsoft
Kategori 3D Image Files
Format Text

.S option nummer 2

Shape-fil, der bruges af Microsoft Train Simulator, et program, der giver brugerne mulighed for at spille rollen som lokomotivfører eller passager; indeholder shape-data såsom geometri, billeder, størrelse, tekstur og lyseffekter; bruges til at tilpasse og vise lokomotiver i Train Simulator.

Flere oplysninger

S-filer kan bruges til at "finjustere" ny lokomotivgrafik, der tilføjes af brugerne. De kan genereres ved hjælp af programmet "Conv3DS" med .3DS filer i Train Simulator. Når en S-fil er blevet genereret, kan den redigeres ved hjælp af en teksteditor.

Programmer, der åbnes S Filer
Windows
Microsoft Train Simulator

Om S Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.s er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Microsoft Train Simulator Shape File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.