Vigtigste : Filudvidelser : .sc2assets Fil

.sc2assets Filudvidelse

FiltypeBlizzard StarCraft 2 Assets File

Udvikler Blizzard Entertainment
Kategori Game Files
Format Binary

.SC2ASSETS option nummer

Mo'PaQ-datafil (.MPQ-fil), der bruges af StarCraft II: Wings of Liberty, et realtidsstrategispil i det ydre rum; gemmer et arkiv af datafiler til en spilkampagne eller en ændring; kan installeres sammen med spillet eller kan oprettes ved hjælp af en MPQ-editor.

Flere oplysninger

StarCraft II-aktivfiler kan indeholde forskellige typer spildata, herunder lyd, video, modeller, teksturer og andre data. Almindeligt medfølgende lydfiler omfatter .OGG og .WAV filer. Teksturer er almindeligvis i et .DDS-format, og videoer er ofte inkluderet som .OGV-filer. Andre filer omfatter .FXA skuespilleranimationer og .M3 modelfiler.

SC2ASSETS-filer kan findes i StarCraft II-installationen i \StarCraft II\Campaigns\Liberty.SC2Campaign\ og \StarCraft II\Mods\Liberty.SC2Mod\ mapper, samt andre.

StarCraft II assets-filer er typisk meget store, da de indeholder lyd-, video- og grafikdata. For eksempel er filen base.SC2Assets i mappen \StarCraft II\Campaigns\Liberty.SC2Campaign\ 3,72 GB stor.

NOTAT: Da SC2ASSETS-filer er oprettet i et MPQ-format, kan du omdøbe deres udvidelse til ".mpq" og åbne dem med en MPQ-editor.

Programmer, der åbnes SC2ASSETS Filer
Windows
Blizzard StarCraft 2
StormLib Library
Linux
StormLib Library
mpq-tools
Macintosh
Blizzard StarCraft 2
StormLib Library
MPQ Extractor
MPQKit

Om SC2ASSETS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sc2assets er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Blizzard StarCraft 2 Assets File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.