Vigtigste : Filudvidelser : .spt Fil

.spt Filudvidelse

Filtype1ESPL Programming File

Udvikler Ensign Software
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er SPT fil?

Kildekode skrevet i ESPL-sproget; bruges til at skabe programmer med videnskabelige eller forskningsmæssige formål.

Programmer, der åbnes SPT Filer

Filtype2SpeedTree Tree Data File

Udvikler Interactive Data Visualization
Kategori CAD Files
Format N/A

.SPT option nummer 2

Indeholder proceduremæssige trædata, der anvendes af SpeedTreeCAD, et program til træmodellering; indeholder oplysninger, der er nødvendige for at konstruere træets geometri, samt data til LOD-implementering, vindanimation og kloning.

Flere oplysninger

SPT-filer kan også læses af andre 3D-modelleringsprogrammer, der har SpeedTreeMAX- eller SpeedTreeMAYA-plugins installeret.

Programmer, der åbnes SPT Filer
Windows
Autodesk 3ds Max
Autodesk Maya
IDV SpeedTreeCAD
Linux
Autodesk Maya
Macintosh
Autodesk Maya

Filtype3Cypress Semiconductor Script

Udvikler Cypress Semiconductor
Kategori Developer Files
Format Text

.SPT option nummer 3

Script oprettet af Cypress USB Console, et program, der bruges til at oprette scripts, der automatisk kan downloade firmware til USB-kompatible enheder; indeholder konfigurationsoplysninger og henvisninger til binære firmware-filer samt instruktioner til indlæsning af firmware på enheden.

Flere oplysninger

Med Cypress USB Console kan udviklere oprette SPT-scripts ved at registrere deres handlinger, mens de klikker sig gennem brugergrænsefladen. Det registrerede script kan køres for automatisk at uploade firmwaren til den USB-kompatible enhed.

NOTAT: Cypress USB Console er en komponent i Cypress' CyConsole-software, som ofte følger med Cypress Development Kit-applikationer.

Programmer, der åbnes SPT Filer
Windows
Cypress Semiconductor CyConsole

Filtype4AQW Trainer File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format N/A

.SPT option nummer 4

"Autoer"-fil, der bruges af Hell Quest, et trænerprogram, der bruges til automatisk at opgradere karakterer i MMORPG-spillet Adventure Quest Worlds (AQW); gemmer instruktioner til brugerinput; bruges til at indlæse forskellige trænerprofiler til forskellige spilopgaver.

Flere oplysninger

Trænerprogrammer bruges til automatisk at generere spillerinput i spil, uden at den menneskelige spiller behøver at være til stede ved computeren. Denne teknik anvendes undertiden til spil, hvor der skal bruges tid på at opgradere spilkarakterer. Trænere frarådes dog generelt og er i strid med de fleste politikker i forbindelse med slutbrugerlicensaftaler (EULA). Hverken Hell Quest eller SPT-filer understøttes af Artix Entertainment, skaberne af Adventure Quest Worlds.

NOTAT: Andre programmer end Hell Quest kan også åbne SPT-filer, herunder Cross Hell, et Flash-program (.FLA).

Programmer, der åbnes SPT Filer
Windows
Hell Quest

Filtype5TM File Packer Compressed Archive

Udvikler TMAgency
Kategori Compressed Files
Format N/A

.SPT option nummer 5

Komprimeret fil eller gruppe af filer oprettet med TM File Packer, et filkomprimeringsprogram udviklet af TMAgency; kan bruges til at opdele, komprimere og dekomprimere filer.

Flere oplysninger

BEMÆRK: TMAgency er sponsoreret af pay-per-download. TM File Packer er et adware program, så det anbefales ikke at bruge softwaren.

Programmer, der åbnes SPT Filer
Windows
TMAgency TM File Packer

Om SPT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.spt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype TM File Packer Compressed Archive, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.