Vigtigste : Filudvidelser : .tak Fil

.tak Filudvidelse

Filtype1TAK 2000 Thermal Model File

Udvikler K&K Associates
Kategori CAD Files
Format Text

Hvad er TAK fil?

Modelfil oprettet af TAK (Thermal Analysis Kit) 2000, et teknisk program, der anvendes til analyse af termiske systemers termiske egenskaber; gemmer parametre for en termisk model, herunder knudepunkter, ledere og varmekilder; anvendes til at generere output såsom temperaturer, varmelegemetilstande og varmekildeoplysninger.

Flere oplysninger

TAK-filer oprettes i ASCII-tekstformat. De udarbejdes ved hjælp af en teksteditor og køres derefter i TAK 2000.

Programmer, der åbnes TAK Filer

Filtype2Tom's Lossless Audio Kompressor File

Udvikler Thomas Becker
Kategori Audio Files
Format Binary

.TAK option nummer 2

Lydfil oprettet i Toms lossless Audio Kompressor-format (TAK); bruger en adaptiv lineær fremadrettet forudsigelsesteknik til at reducere størrelsen af en lydfil uden at miste lydkvalitet; understøtter også ikke-lyddata såsom cd-coverbilleder eller cue sheets.

Flere oplysninger

TAK-metoden til komprimering og dekomprimering har til formål at give højere kompressionsforhold end andre teknikker og samtidig yde hurtigere end andre tabsfri kompressorer i benchmarks.

TAK-formatet kan afspilles ved hjælp af plugins til Winamp og Foobar2000. TAK-filer kan komprimeres og dekomprimeres ved hjælp af Tak, et program, der findes på TAK-udviklingssiden. Den downloadede pakke indeholder også Winamp-plugin'et og TAK SDK.

NOTAT: TAK-hjemmesiden er skrevet på tysk.

Programmer, der åbnes TAK Filer
Windows
VideoLAN VLC media player
Foobar2000
AIMP
Tak
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player

Filtype3Music Maker Take File

Udvikler MAGIX
Kategori Audio Files
Format Binary

.TAK option nummer 3

Lydfil oprettet af Music Maker, et program, der bruges til at lave lyde, loops og anden musik; gemmer et lydobjekt (den centrale lydenhed i Music Maker-softwaren) plus alle tilføjede effekter; kan gemme prøvevarigheden, fade-indstillinger og brugerdefinerede effekter.

Flere oplysninger

Takes giver brugerne mulighed for at gemme redigerede lydprøver uden at ændre de oprindelige lyddata. De kan oprettes ved at vælge et eller flere objekter og derefter vælge Rediger → Objekt → Gem objekter som takes... fra programmenuen.

Programmer, der åbnes TAK Filer
Windows
MAGIX Music Maker

Om TAK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.tak er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Music Maker Take File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.