Vigtigste : Filudvidelser : .tak Fil

.tak Filudvidelse

Filtype1TAK 2000 Thermal Model File

Udvikler K&K Associates
Kategori CAD Files
Format Text

Hvad er TAK fil?

Modelfil oprettet af TAK (Thermal Analysis Kit) 2000, en ingeniøranvendelse anvendt til analyse af termiske egenskaber ved termiske systemer; sparer parametre for en termisk model, herunder noder, ledere og varmekilder; bruges til at generere output som temperaturer, varmeapparatstatus og information om varmekilde.

Flere oplysninger
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, og derfor findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle backupfiler genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler omfatter inkrementelle sikkerhedskopier og fulde systembackups.

______ kategorier_navn30 ___ Forskellige filer ______ categories_text30 ___

kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer ind i andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ categories_text31 ___

Webfilkategorien indeholder filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ categories_text33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rige tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins benævnes også add-ons og extensions.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=405646.1008` resulted in a `429 Too Many Requests` response: Opdateret: 3. juli 2018

______ product_main_features7650 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Kompatibel med flere platforme
 • Konverterer mediefiler til en række lyd- og videoformater
 • Giver en simpel brugergrænseflade
______ product_text7650 ___

Skærmbillede af VideoLAN VLC medieafspiller 2.2.6

Hovedfunktioner

VideoLAN VLC medieafspiller er en populær open source medieafspiller, der kører på Windows, Mac, Linux, IOS og Android platforme. Det kan afspille et stort udvalg af medieformater, herunder filer gemt på diske, lyd- og videofiler downloadet fra internettet og streaming media.

VLC medieafspillerens hovedfunktion afspiller video- og lydfiler. Det kan læse et stort antal populære video- og lydformater, såsom MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV og AVI. Spilleren kan også konvertere medier til mange af de samme formater, som den kan læse, herunder MPEG, ASF, AAC og MP3 formater.

Du kan afspille og organisere dine video-, lyd- eller billedfiler ved at trække og slippe dem ind i programmet. Når du først har importeret, kan du oprette afspilningslister for at kategorisere dit medieindhold. Du kan også abonnere på podcasts og streame musik gennem applikationen.

VideoLAN VLC medieafspiller er en fantastisk løsning til hjemmebrugere, der ønsker at afspille deres yndlingsmediefiler. Selv om det måske ikke tilbyder så mange funktioner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan den genkende og åbne flere formater. Af den grund alene er det værd at installere VideoLAN VLC medieafspiller på din computer.

Opdateret: 28. januar 2019

___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=175692.302386` resulted in a `429 Too Many Requests` response: Opdateret: 22. maj 2014

______ product_main_features11892 ___
 • Understøtter en række lydformater, som WAVE og MPEG
 • Giver mere end 2.000 lyde og sløjfer
 • Tillader, at plugins skal installeres til ekstra funktionalitet
______ product_text11892 ___

Skærmbillede af MAGIX Music Maker 2019

Hovedfunktioner

MAGIX Music Maker er en DAW til Windows. Applikationen er tilgængelig som en Standard eller Premium-version, som giver mere avancerede funktioner.

DAW understøtter forskellige lydformater, som WAVE, MP3 og AIFF. Den har mere end 2.000 lyde og sløjfer, professionelle studio effekter og bytromler til at skabe Hip Hop og Dubstep beats. Applikationen giver en række lydpoler, såsom Reggae, Techno og Hip Hop, der kan bruges til remixer, video-kopiering, podcasts og musikproduktioner. Musikproducenten er også udvidelig, du kan installere ekstra funktionalitet via plugins, som du kan købe fra MAGIX-butikken.

Music Maker er en dygtig DAW, der understøtter en række populære lydformater. Det giver også et stort bibliotek af lyde og loops, der kan tilføjes til gennem plugins. Selv om det ikke er så imponerende som Avid Pro Tools eller Steinberg Cubase, er MAGIX Music Maker-applikationen en god mulighed for at producere dine egne spor.

Opdateret: 14. februar 2019

___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=404371.6381` resulted in a `429 Too Many Requests` response: Skærmbillede af Microsoft Notesblok 6

Hovedfunktioner

Microsoft Notesblok er et simpelt tekstredigeringsprogram, der følger med Microsoft Windows. Mens programmet er begrænset i funktioner, er det stadig nyttigt i forskellige sammenhænge til visning og redigering af almindelige tekstfiler.

Da Notesblok er et almindeligt tekstredigeringsprogram, er det kun grundlæggende formateringsfunktioner. Du får ikke de samme funktioner som et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word tilbyder, som f.eks. Grafik eller sideformatering. Du kan dog stadig veksle din tekst og vælge skrifttype, stil, størrelse og script. Notepad understøtter forskellige tekstkodningstilstande, herunder Unicode, UTF-8, big endian Unicode og ANSI.

Ingen vil forsøge at prale om Notepads tekstredigeringsfunktioner. Programmet er dog stadig nyttigt i mange sammenhænge, f.eks. Når du tager notater, når du ser tekstfiler, og når du redigerer kildekodefiler. Derfor er Notepad et almindeligt anvendt tekstredigeringsprogram.

Opdateret: 25. september 2017

______ product_main_features7881 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Administrerer multimedieindhold i et enkelt integreret bibliotek
 • Brugerdefineret brugergrænseflade med skind
 • Understøtter brugerudviklede plugin-moduler
 • Online browsing og shoppingfunktioner
______ product_text7881 ___

Skærmbillede af Nullsoft Winamp 5.6

Hovedfunktioner

Nullsoft Winamp er en medieafspiller, der afspiller lyd-, video- og andet multimedieindhold. Softwaren understøtter mange lyd- og videofilformater og giver værktøjer til at organisere musik- og videofiler i afspilningslister og søgbare biblioteker.

Winamp indeholder følgende komponenter til afspilning, organisering, brænding og synkronisering af medier:

Hvis du leder efter en medieafspiller til privat brug, kan Winamp være svaret. Det giver mange af de standardfunktioner, der følger med de fleste medieafspillere, samtidig med at du kan tilpasse det. Du kan bruge Winamp SDK, som leveres af Nullsoft, til at bidrage med plug-ins, der tilføjer nyttige funktioner til softwaren. Hvis du leder efter en erstatning til Microsoft Windows Media Player eller Apple iTunes, skal du tjekke den brugerdefinerede Nullsoft Winamp medieafspiller.

Opdateret: 27. februar 2018

___
Fælles TAK Filnavne
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, og derfor findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle backupfiler genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler omfatter inkrementelle sikkerhedskopier og fulde systembackups.

______ kategorier_navn30 ___ Forskellige filer ______ categories_text30 ___

kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer ind i andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ categories_text31 ___

Webfilkategorien indeholder filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ categories_text33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rige tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins benævnes også add-ons og extensions.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=405646.1008` resulted in a `429 Too Many Requests` response: Opdateret: 3. juli 2018

______ product_main_features7650 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Kompatibel med flere platforme
 • Konverterer mediefiler til en række lyd- og videoformater
 • Giver en simpel brugergrænseflade
______ product_text7650 ___

Skærmbillede af VideoLAN VLC medieafspiller 2.2.6

Hovedfunktioner

VideoLAN VLC medieafspiller er en populær open source medieafspiller, der kører på Windows, Mac, Linux, IOS og Android platforme. Det kan afspille et stort udvalg af medieformater, herunder filer gemt på diske, lyd- og videofiler downloadet fra internettet og streaming media.

VLC medieafspillerens hovedfunktion afspiller video- og lydfiler. Det kan læse et stort antal populære video- og lydformater, såsom MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV og AVI. Spilleren kan også konvertere medier til mange af de samme formater, som den kan læse, herunder MPEG, ASF, AAC og MP3 formater.

Du kan afspille og organisere dine video-, lyd- eller billedfiler ved at trække og slippe dem ind i programmet. Når du først har importeret, kan du oprette afspilningslister for at kategorisere dit medieindhold. Du kan også abonnere på podcasts og streame musik gennem applikationen.

VideoLAN VLC medieafspiller er en fantastisk løsning til hjemmebrugere, der ønsker at afspille deres yndlingsmediefiler. Selv om det måske ikke tilbyder så mange funktioner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan den genkende og åbne flere formater. Af den grund alene er det værd at installere VideoLAN VLC medieafspiller på din computer.

Opdateret: 28. januar 2019

___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=175692.302386` resulted in a `429 Too Many Requests` response: Opdateret: 22. maj 2014

______ product_main_features11892 ___
 • Understøtter en række lydformater, som WAVE og MPEG
 • Giver mere end 2.000 lyde og sløjfer
 • Tillader, at plugins skal installeres til ekstra funktionalitet
______ product_text11892 ___

Skærmbillede af MAGIX Music Maker 2019

Hovedfunktioner

MAGIX Music Maker er en DAW til Windows. Applikationen er tilgængelig som en Standard eller Premium-version, som giver mere avancerede funktioner.

DAW understøtter forskellige lydformater, som WAVE, MP3 og AIFF. Den har mere end 2.000 lyde og sløjfer, professionelle studio effekter og bytromler til at skabe Hip Hop og Dubstep beats. Applikationen giver en række lydpoler, såsom Reggae, Techno og Hip Hop, der kan bruges til remixer, video-kopiering, podcasts og musikproduktioner. Musikproducenten er også udvidelig, du kan installere ekstra funktionalitet via plugins, som du kan købe fra MAGIX-butikken.

Music Maker er en dygtig DAW, der understøtter en række populære lydformater. Det giver også et stort bibliotek af lyde og loops, der kan tilføjes til gennem plugins. Selv om det ikke er så imponerende som Avid Pro Tools eller Steinberg Cubase, er MAGIX Music Maker-applikationen en god mulighed for at producere dine egne spor.

Opdateret: 14. februar 2019

___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=404371.6381` resulted in a `429 Too Many Requests` response: Skærmbillede af Microsoft Notesblok 6

Hovedfunktioner

Microsoft Notesblok er et simpelt tekstredigeringsprogram, der følger med Microsoft Windows. Mens programmet er begrænset i funktioner, er det stadig nyttigt i forskellige sammenhænge til visning og redigering af almindelige tekstfiler.

Da Notesblok er et almindeligt tekstredigeringsprogram, er det kun grundlæggende formateringsfunktioner. Du får ikke de samme funktioner som et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word tilbyder, som f.eks. Grafik eller sideformatering. Du kan dog stadig veksle din tekst og vælge skrifttype, stil, størrelse og script. Notepad understøtter forskellige tekstkodningstilstande, herunder Unicode, UTF-8, big endian Unicode og ANSI.

Ingen vil forsøge at prale om Notepads tekstredigeringsfunktioner. Programmet er dog stadig nyttigt i mange sammenhænge, f.eks. Når du tager notater, når du ser tekstfiler, og når du redigerer kildekodefiler. Derfor er Notepad et almindeligt anvendt tekstredigeringsprogram.

Opdateret: 25. september 2017

______ product_main_features7881 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Administrerer multimedieindhold i et enkelt integreret bibliotek
 • Brugerdefineret brugergrænseflade med skind
 • Understøtter brugerudviklede plugin-moduler
 • Online browsing og shoppingfunktioner
______ product_text7881 ___

Skærmbillede af Nullsoft Winamp 5.6

Hovedfunktioner

Nullsoft Winamp er en medieafspiller, der afspiller lyd-, video- og andet multimedieindhold. Softwaren understøtter mange lyd- og videofilformater og giver værktøjer til at organisere musik- og videofiler i afspilningslister og søgbare biblioteker.

Winamp indeholder følgende komponenter til afspilning, organisering, brænding og synkronisering af medier:

Hvis du leder efter en medieafspiller til privat brug, kan Winamp være svaret. Det giver mange af de standardfunktioner, der følger med de fleste medieafspillere, samtidig med at du kan tilpasse det. Du kan bruge Winamp SDK, som leveres af Nullsoft, til at bidrage med plug-ins, der tilføjer nyttige funktioner til softwaren. Hvis du leder efter en erstatning til Microsoft Windows Media Player eller Apple iTunes, skal du tjekke den brugerdefinerede Nullsoft Winamp medieafspiller.

Opdateret: 27. februar 2018

___
Programmer, der åbnes TAK Filer

Filtype2Tom's Lossless Audio Kompressor File

Udvikler Thomas Becker
Kategori Audio Files
Format Binary

.TAK option nummer 2

Lydfil oprettet i Tom's tabsfri Audio Kompressor (TAK) format; bruger en adaptiv lineær fremadsprogningsteknik til at reducere størrelsen af en lydfil uden at miste lydkvaliteten; understøtter også ikke-lyddata som f.eks. cd-coverbilleder eller cue-ark.

Flere oplysninger

TAK-metoden til kompression og dekompression har til formål at give højere kompressionsforhold end andre teknikker, mens de udfører hurtigere end andre tabløse kompressorer i benchmarks.

TAK-formatet kan afspilles ved hjælp af plugins til Winamp og Foobar2000. TAK-filer kan komprimeres og dekomprimeres ved hjælp af Tak, et program på TAK-udviklingssiden. Den hentede pakke indeholder også Winamp-plugin og TAK SDK.

BEMÆRK: TAK-startsiden er skrevet på tysk.

Fælles TAK Filnavne
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, og derfor findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle backupfiler genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler omfatter inkrementelle sikkerhedskopier og fulde systembackups.

______ kategorier_navn30 ___ Forskellige filer ______ categories_text30 ___

kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer ind i andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ categories_text31 ___

Webfilkategorien indeholder filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ categories_text33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rige tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins benævnes også add-ons og extensions.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=405646.1008` resulted in a `429 Too Many Requests` response: Opdateret: 3. juli 2018

______ product_main_features7650 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Kompatibel med flere platforme
 • Konverterer mediefiler til en række lyd- og videoformater
 • Giver en simpel brugergrænseflade
______ product_text7650 ___

Skærmbillede af VideoLAN VLC medieafspiller 2.2.6

Hovedfunktioner

VideoLAN VLC medieafspiller er en populær open source medieafspiller, der kører på Windows, Mac, Linux, IOS og Android platforme. Det kan afspille et stort udvalg af medieformater, herunder filer gemt på diske, lyd- og videofiler downloadet fra internettet og streaming media.

VLC medieafspillerens hovedfunktion afspiller video- og lydfiler. Det kan læse et stort antal populære video- og lydformater, såsom MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV og AVI. Spilleren kan også konvertere medier til mange af de samme formater, som den kan læse, herunder MPEG, ASF, AAC og MP3 formater.

Du kan afspille og organisere dine video-, lyd- eller billedfiler ved at trække og slippe dem ind i programmet. Når du først har importeret, kan du oprette afspilningslister for at kategorisere dit medieindhold. Du kan også abonnere på podcasts og streame musik gennem applikationen.

VideoLAN VLC medieafspiller er en fantastisk løsning til hjemmebrugere, der ønsker at afspille deres yndlingsmediefiler. Selv om det måske ikke tilbyder så mange funktioner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan den genkende og åbne flere formater. Af den grund alene er det værd at installere VideoLAN VLC medieafspiller på din computer.

Opdateret: 28. januar 2019

___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=175692.302386` resulted in a `429 Too Many Requests` response: Opdateret: 22. maj 2014

______ product_main_features11892 ___
 • Understøtter en række lydformater, som WAVE og MPEG
 • Giver mere end 2.000 lyde og sløjfer
 • Tillader, at plugins skal installeres til ekstra funktionalitet
______ product_text11892 ___

Skærmbillede af MAGIX Music Maker 2019

Hovedfunktioner

MAGIX Music Maker er en DAW til Windows. Applikationen er tilgængelig som en Standard eller Premium-version, som giver mere avancerede funktioner.

DAW understøtter forskellige lydformater, som WAVE, MP3 og AIFF. Den har mere end 2.000 lyde og sløjfer, professionelle studio effekter og bytromler til at skabe Hip Hop og Dubstep beats. Applikationen giver en række lydpoler, såsom Reggae, Techno og Hip Hop, der kan bruges til remixer, video-kopiering, podcasts og musikproduktioner. Musikproducenten er også udvidelig, du kan installere ekstra funktionalitet via plugins, som du kan købe fra MAGIX-butikken.

Music Maker er en dygtig DAW, der understøtter en række populære lydformater. Det giver også et stort bibliotek af lyde og loops, der kan tilføjes til gennem plugins. Selv om det ikke er så imponerende som Avid Pro Tools eller Steinberg Cubase, er MAGIX Music Maker-applikationen en god mulighed for at producere dine egne spor.

Opdateret: 14. februar 2019

___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=404371.6381` resulted in a `429 Too Many Requests` response: Skærmbillede af Microsoft Notesblok 6

Hovedfunktioner

Microsoft Notesblok er et simpelt tekstredigeringsprogram, der følger med Microsoft Windows. Mens programmet er begrænset i funktioner, er det stadig nyttigt i forskellige sammenhænge til visning og redigering af almindelige tekstfiler.

Da Notesblok er et almindeligt tekstredigeringsprogram, er det kun grundlæggende formateringsfunktioner. Du får ikke de samme funktioner som et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word tilbyder, som f.eks. Grafik eller sideformatering. Du kan dog stadig veksle din tekst og vælge skrifttype, stil, størrelse og script. Notepad understøtter forskellige tekstkodningstilstande, herunder Unicode, UTF-8, big endian Unicode og ANSI.

Ingen vil forsøge at prale om Notepads tekstredigeringsfunktioner. Programmet er dog stadig nyttigt i mange sammenhænge, f.eks. Når du tager notater, når du ser tekstfiler, og når du redigerer kildekodefiler. Derfor er Notepad et almindeligt anvendt tekstredigeringsprogram.

Opdateret: 25. september 2017

______ product_main_features7881 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Administrerer multimedieindhold i et enkelt integreret bibliotek
 • Brugerdefineret brugergrænseflade med skind
 • Understøtter brugerudviklede plugin-moduler
 • Online browsing og shoppingfunktioner
______ product_text7881 ___

Skærmbillede af Nullsoft Winamp 5.6

Hovedfunktioner

Nullsoft Winamp er en medieafspiller, der afspiller lyd-, video- og andet multimedieindhold. Softwaren understøtter mange lyd- og videofilformater og giver værktøjer til at organisere musik- og videofiler i afspilningslister og søgbare biblioteker.

Winamp indeholder følgende komponenter til afspilning, organisering, brænding og synkronisering af medier:

Hvis du leder efter en medieafspiller til privat brug, kan Winamp være svaret. Det giver mange af de standardfunktioner, der følger med de fleste medieafspillere, samtidig med at du kan tilpasse det. Du kan bruge Winamp SDK, som leveres af Nullsoft, til at bidrage med plug-ins, der tilføjer nyttige funktioner til softwaren. Hvis du leder efter en erstatning til Microsoft Windows Media Player eller Apple iTunes, skal du tjekke den brugerdefinerede Nullsoft Winamp medieafspiller.

Opdateret: 27. februar 2018

___
Programmer, der åbnes TAK Filer
Windows
VideoLAN VLC media player
Foobar2000
AIMP
Tak
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player

Filtype3Music Maker Take File

Udvikler MAGIX
Kategori Audio Files
Format Binary

.TAK option nummer 3

Lydfil oprettet af Music Maker, et program der bruges til at lave lyde, sløjfer og anden musik; gemmer et lydobjekt (kerne-lydenheden i Music Maker-softwaren) plus alle tilføjede effekter; kan gemme prøvens varighed, fadeindstillinger og tilpassede effekter.

Flere oplysninger

Tillader brugere at gemme redigerede lydprøver uden at ændre de originale lyddata. De kan oprettes ved at vælge en eller flere objekter, og derefter vælge Rediger → Objekt → Gem objekter som tager ... fra programmenuen.

Programmer, der åbnes TAK Filer
Windows
MAGIX Music Maker

Om TAK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.tak er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Music Maker Take File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.