Vigtigste : Filudvidelser : .wve Fil

.wve Filudvidelse

Filtype1Wondershare Filmora Project File

Udvikler Wondershare
Kategori Settings Files
Format XML

Hvad er WVE fil?

En WVE-fil er et videoprojekt, der er oprettet af Wondershare Filmora, et program, der bruges til at lave personlige videoer. Den understøtter lyd- og videospor samt tekst, effekter, overgange og lydeffekter. WVE-filer gør det muligt at gemme projekter og genoptage dem på et senere tidspunkt.

Flere oplysninger

Du kan eksportere WVE-projekter til forskellige videoformater, herunder .WMV, .AVI, .MOV, .FLV, og .MP4. Du kan automatisk formatere videoen til YouTube eller forskellige mobile enheder.

WVE-projekter gemmer henvisninger til video- og musikfiler, men ikke selve filerne. For at overføre et projekt skal du derfor også kopiere de henviste filer.

NOTAT: Wondershare Filmora var tidligere kendt som Wondershare Video Editor.

Programmer, der åbnes WVE Filer
Windows
Wondershare Filmora
Macintosh
Wondershare Filmora

Filtype2WaveEditor Project File

Udvikler CyberLink
Kategori Audio Files
Format XML

.WVE option nummer 2

XML-projektfil oprettet af WaveEditor, et lydredigeringsprogram, der er inkluderet i nogle CyberLink multimedieredigeringsprogrammer; refererer til en lydfil og indeholder lydeffekter og justeringer.

Flere oplysninger

WaveEditor-projekter bruges ofte til at eksportere ændret lyd til brug i PowerDirector-videoprojekter (.PDS-filer). WVE-filer kan eksporteres til .WAV, .WMA, .MP3 og .M4A filer.

NOTAT: WaveEditor var inkluderet i nogle ældre versioner af PowerDirector, men ikke i version 10 eller 11.

Programmer, der åbnes WVE Filer
Windows
CyberLink Media Suite

Om WVE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.wve er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype WaveEditor Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.