Vigtigste : Filudvidelser : .3dl Fil

.3dl Filudvidelse

Filtype1iGO Landmark File

Udvikler NNG
Kategori GIS Files
Format N/A

Hvad er 3DL fil?

GPS datafil, der anvendes af iGO-navigationssoftwaren; indeholder interessepunkter, kaldet landmærker; indeholder placeringen og tilknyttede metadata; gemmes i \iGO\content\building\ mappen på navigationsenhedens lagringskort.

Flere oplysninger

3DL-filer gemmes normalt sammen med en .3DC bygningsfil.

Programmer, der åbnes 3DL Filer
Windows
Transfer to an NNG device via USB connection

Filtype2LightConverse 3D Model File

Udvikler Light Converse
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.3DL option nummer 2

Tekstureret 3D-modelformat af høj kvalitet, der anvendes af LightConverse, et 3D-belysningsvisualiserings- og styringssoftwareprogram; repræsenterer en tredimensionel scene, der er optimeret til realtidsgengivelse med flere lyskilder; indeholder mesh-data, materialeattributter og bitmap-referencer.

Programmer, der åbnes 3DL Filer
Windows
Light Converse LTD LightConverse

Filtype3Sierra LandDesigner 3D File

Udvikler Sierra Entertainment
Kategori CAD Files
Format N/A

.3DL option nummer 3

CAD-fil oprettet af Sierra LandDesigner 3D, en ældre software, der bruges til at generere have- og landskabsdesigns; kan indeholde layouts til forskellige typer planter, træer, blomster, grøntsager, bunddækkeplanter og hardscapes; kan navigeres som en 3D-gang gennem softwaren.

Flere oplysninger

Der følger flere 3DL-filer med LandDesigner 3D-softwaren, som indeholder skabeloner til landskabsplanlægning.

NOTAT: Sierra LandDesigner blev sidst udgivet til Windows 95/98 og er siden blevet udgået.

Programmer, der åbnes 3DL Filer
Windows
Sierra LandDesigner 3D

Filtype43D Lookup Table File

Udvikler N/A
Kategori Settings Files
Format N/A

.3DL option nummer 4

En 3DL-fil indeholder 3D LUT-data (3D Lookup Table), som bruges af forskellige video- og billedredigeringsprogrammer til at ændre farveniveauet i videoer. Den gemmer en tabel med RGB farveværdier, der er indekseret af sæt input RGB-farveværdier til justering af farveeffekter, f.eks. skygger, kontrast og mætning. 3DL-filer bruges almindeligvis i produktionen af film til at specificere farven på det endelige udskrift af en film.

Flere oplysninger

3DL-filer kan oprettes af forskellige programmer, f.eks. SpectraCal CalMAN, 3D LUT Creator eller Picture Instruments Look Converter. 3DL-filen kan derefter importeres i en billed- eller videoredigeringsmaskine, f.eks. Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Andersson Technologies SynthEyes og Assimilate Scratch. Når den er importeret, indlæses dataene i 3DL-filen af billed- eller videoredigeringsværktøjet, og farveindstillingerne anvendes.

Programmer, der åbnes 3DL Filer

Om 3DL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.3dl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype 3D Lookup Table File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.