Vigtigste : Filudvidelser : .adi Fil

.adi Filudvidelse

Filtype1AOMEI Backupper Disk Backup File

Udvikler AOMEI
Kategori Backup Files
Format Binary

Hvad er ADI fil?

Disk image oprettet af AOMEI Backupper, et backup- og genoprettelsesprogram til Windows-brugere; indeholder en backup af en harddisk, der kan bruges til at gendanne harddiske, når der opstår datatab eller beskadigelse.

Flere oplysninger

ADI-filer kan komprimeres og opdeles i flere filer for at reducere størrelsen af imagefilen. Du kan også reducere filens størrelse ved at vælge kun at tage backup af de anvendte sektorer i filsystemer.

BEMÆRK: [email protected] Disk Image bruger også filendelsen "adi" til at gemme disk image backup-filer.

Programmer, der åbnes ADI Filer
Windows
AOMEI Backupper

Filtype2Dynamics AX Developer Documentation Index File

Udvikler Microsoft
Kategori Misc Files
Format N/A

.ADI option nummer 2

Indeholder et indeks over filer med udviklerdokumentation (.ADD), der anvendes af Microsoft Dynamics AX-software; giver hurtigere adgang til og søgemuligheder for hjælpedokumentation.

Programmer, der åbnes ADI Filer
Windows
Microsoft Dynamics AX

Filtype3[email protected] Disk Image Backup File

Udvikler [email protected] Data Recovery Software
Kategori Backup Files
Format Binary

.ADI option nummer 3

Disk image oprettet af [email protected] Disk Image, et backup- og genoprettelsesprogram; kan indeholde en backup af en harddisk, mediedisk eller anden ekstern lagerenhed; kan være en del af et opdelt arkiv eller en fuld backup.

Flere oplysninger

ADI-filer kan bruges til komplette systembackups og gendannelser samt delvise filsystembackups. De gemmer kun de optagne sektorer på en disk og bruger komprimering, hvilket hjælper med at reducere størrelsen af sikkerhedskopien.

[email protected] Disk Image navngiver opdelte arkiver ved hjælp af backupnavnet efterfulgt af nummeret i sekvensen. For eksempel ville et to-filers splitarkiv for "MyBackup" have filerne MyBackup1.adi og MyBackup2.adi.

Programmer, der åbnes ADI Filer

Filtype4AutoCAD Device-Independent Binary Plotter File

Udvikler Autodesk
Kategori CAD Files
Format Binary

.ADI option nummer 4

Monokromt billede genereret af AutoCAD, et CAD program, der bruges til at skabe 2D- og 3D-designs; indeholder en sort-hvid grafik, der er blevet plottet fra en vektorbaseret tegning; bruges til lagring af plottede designudkast.

Programmer, der åbnes ADI Filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype5Amateur Data Interchange Format

Udvikler Raymond R. Ortgiesen IV
Kategori Data Files
Format N/A

.ADI option nummer 5

En ADIF-fil er en datafil, der er gemt i Amateur Data Interchange Format (ADIF). Den indeholder en eller flere logposter, der er oprettet af forskellige amatørradiosoftware. ADIF-filer gemmes i almindelig tekst og bruges til at udveksle logoplysninger mellem amatørradiologningsprogrammer.

Flere oplysninger

ADIF bruges i amatørradiotjenesten, som består af amatører, der bruger radioteknologi som hobby. Formatet blev frigivet i 1996 og blev vedtaget af en række Amateurfunk-programmer som det ensartede format til udveksling af logfiler mellem radioamatører. Der findes tre specifikationer af ADIF. ADI-filer kan anvendes af hver specifikation af formatet, men ADX-filer (gemt i et XML-format) anvendes primært af den tredje specifikation af ADIF.

NOTAT: ADIF-filer gemmes mere almindeligt som .ADI-filer.

Programmer, der åbnes ADI Filer

Om ADI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.adi er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Amateur Data Interchange Format, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.