Software : AOMEI : AOMEI Backupper

AOMEI Backupper

Udgave
(fra og med 2019-06-14)
4.6
Perron
Licens Freeware
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Sikkerhedskopiering og gendannelse af harddiske, partitioner og filer
  • Klon harddiske og partitioner
  • Kontroller dataintegritet for et backupbillede
  • Monter et billede til en virtuel partition

AOMEI Backupper er et program, der bruges til at sikkerhedskopiere data på pc'er. Softwaren er tilgængelig som en standard freeware udgave og en professionel udgave, der tilbyder flere funktioner, men kræver køb.

Backupper giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dit system, harddiske, partitioner og filer på din computer. Du kan klone harddisken til et andet drev og klone en partition eller lydstyrke fra den ene til den anden. Softwaren leveres også med hjælpeprogrammer, der gør det muligt at kontrollere dataintegriteten af et backupbillede, montere et billede til en virtuel partition, se logfiler og meget mere.

Den professionelle udgave giver ekstra muligheder, som fusionering backup billeder, oprettelse af sikkerhedskopier via kommandolinje, PXE Network Booting for ubegrænsede computere og kloning eller migrering af et system til en SSD eller anden disk. Du får også højere prioritet til teknisk support og hurtigere hastigheder til sikkerhedskopiering og gendannelse af data.

Backupper tilbyder nogle kvalitetsværktøjer til sikkerhedskopiering og gendannelse af data på din pc. Det har også en enkel og brugervenlig grænseflade, som nybegyndere kan sætte pris på. AOMEI Backupper er deroppe med Acronis Backup som et solidt værktøj til sikkerhedskopiering af data på din pc.

* AOMEI Backupper Professional og AOMEI Backupper Professional + Free Lifetime Upgrades er også tilgængelige for 50% rabat for FileInfo-brugere som et begrænset tidsbud.

Opdateret: 14. juni 2019

▶ Primær filudvidelse

.afi – AOMEI Backupper File Backup File

▶ Andre filudvidelser brugt AOMEI Backupper 4.6

Understøttede filtyper
.ADI AOMEI Backupper Disk Backup File
Yderligere relaterede filformater