Vigtigste : Filudvidelser : .cal Fil

.cal Filudvidelse

Filtype1Calendar File

Udvikler Broderbund
Kategori Page Layout Files
Format N/A

Hvad er CAL fil?

En ICS-fil er en kalenderfil, der er gemt i et universelt kalenderformat, som anvendes af flere e-mail- og kalenderprogrammer, herunder Microsoft Outlook, Google Calendar og Apple Calendar. Den gør det muligt for brugerne at offentliggøre og dele kalenderoplysninger på internettet og via e-mail. ICS-filer bruges ofte til at sende mødeanmodninger til andre brugere, som kan importere begivenhederne til deres egne kalendere.

Flere oplysninger

Kalenderfiler gemmes i et almindeligt tekstformat. De indeholder oplysninger som f.eks. titel, resumé, starttidspunkt og sluttidspunkt for kalenderbegivenheden. Kalenderformatet understøtter også opdateringer og aflysninger af begivenheder.

Du kan hurtigt konvertere din ICS-fil til andre populære filformater, f.eks. .CSV, .PDF, .XLSX, and .HTML, with the ICS File Converter web program.

NOTE: Apple Calendar was formerly known as Apple iCal but was changed in 2012 with the release of OS X Mountain Lion.

Programmer, der åbnes CAL Filer

Filtype23ds Max Pose Adjustment File

Udvikler Autodesk
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.CAL option nummer 2

Fil oprettet af 3ds Max, et tredimensionelt program til modellering og animation; indeholder justeringsværdier for en tobenet persons positur, der er oprettet i tilstanden Juster talentpositur; bruges til at tilføje posituroplysninger til figurens struktur, som gemmes i en .FIG-fil.

Flere oplysninger

BEMÆRK: En biped er en tobenet figur, f.eks. en menneskelig figur.

Programmer, der åbnes CAL Filer
Windows
Autodesk 3ds Max

Filtype3CALS Raster Graphic

Udvikler N/A
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.CAL option nummer 3

1-bit (sort/hvid) rasterbillede; kan være ukomprimeret eller komprimeret ved hjælp af CCITT gruppe 4-komprimering; findes i type I- og type II-versioner, selv om type I er mere almindelig.

Flere oplysninger

CALS står for "Continuous Acquisition and Life-cycle Support" (kontinuerlig anskaffelse og livscyklusstøtte). Standarden blev udviklet af det amerikanske forsvarsministerium som et middel til elektronisk registrering af militær dokumentation.

Programmer, der åbnes CAL Filer
Windows
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
Adobe Photoshop
CorelDRAW Graphics Suite 2019
Newera Graphics Converter Pro
MaxView MaxReader
CorelDRAW Graphics Suite
Macintosh
Adobe Photoshop
CorelDRAW Graphics Suite

Filtype4CryENGINE Character Animation List

Udvikler Crytek
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.CAL option nummer 4

Fil oprettet ved hjælp af CryENGINE SDK, en programpakke, der bruges til udvikling af 3D-spil; gemmer en liste over alle animationsaktiver (.CAF) filer, der bruges til karakteranimation i spillet.

Flere oplysninger

BEMÆRK: I CryENGINE 3.3 blev CAL-filerne slået sammen med .IK og .SETUP filer til en enkelt .CHRPARAMS fil for at forenkle konfigurationen af karakteranimation. Derfor bruges CAL-filer ikke længere.

Programmer, der åbnes CAL Filer
Windows
Crytek CryENGINE SDK

Om CAL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cal er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype CryENGINE Character Animation List, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.