Software : Broderbund : Broderbund The Print Shop

Broderbund The Print Shop

Udgave
(fra og med 2016-04-18)
Deluxe 4
Perron
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Design udskriftsprojekter som kalendere, certifikater og kort
  • Vælg mellem over 4.800 skabeloner og indsæt figurer med skygger og gradienter
  • Slet pletter, hvid tænder og korrigér røde øjne i fotos

Broderbund The Print Shop er et program, der bruges til at skabe personlige og erhvervsmæssige printprojekter. Det bruges almindeligvis til at designe kalendere, nyhedsbreve, invitationer, certifikater og kort.

Programmet leveres med en række værktøjer til at designe dit projekt fra bunden. Du kan oprette og redigere figurer, anvende gradienter, tilføje drop shadows, indramme billeder med unikke rammer, justere transparenser og matche farver. Softwaren leveres også med nogle fotoredigeringsværktøjer til at rette op på fotos, rette rynker, blege tænder, korrigere røde øjne og slette pletter. En af applikationens mest bemærkelsesværdige funktioner er dens store bibliotek med over 4.800 skabeloner, som kan bruges til at starte dit projekt og omgå en stor del af designarbejdet.

Print Shop bruges til at skabe printprojekter til hjemmet, arbejdet og skolemiljøer. Softwaren indeholder funktioner, der er praktiske til hurtigt at designe mere enkle printprojekter, men bør på ingen måde forveksles med et professionelt layout-designprogram som Adobe InDesign. Hvis du er på udkig efter et brugervenligt designprogram og ikke har brug for professionelle værktøjer, vil Broderbund The Print Shop højst sandsynligt opfylde dine behov og hjælpe dig med at opfylde dine behov for printprojekter.

▶ Andre filudvidelser brugt Broderbund The Print Shop Deluxe 4

Understøttede filtyper
.BIZ Broderbund Business Card File
.AB2 Print Shop Address Book File
.CAL Calendar File
.PDG Print Shop Deluxe Design File
.SIG Broderbund Sign File
Yderligere relaterede filformater