Software : Broderbund : Broderbund PrintMaster

Broderbund PrintMaster

Udgave
(fra og med 2015-09-11)
7 Platinum
Perrons
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Tilpas printprojekter som lykønskningskort, kalendere og brochurer
  • Pakket med mere end 4.300 skabeloner og 5.000 gratis billeder
  • Tilbyder designværktøjer, såsom tekst til form og avanceret farvekamp

Broderbund PrintMaster er et program, der bruges til at lave personlige printprojekter og kunsthåndværk. Det er tilgængeligt til Windows og OS X.

Programmet kan bruges til at personliggøre forskellige printprojekter, uanset om det er en kalender, et lykønskningskort, et banner, et certifikat, et visitkort eller en brochure. PrintMaster er pakket med mere end 4.300 skabeloner, 5.000 royaltyfri billeder og 155.000 clip art-elementer, som du kan bruge i dit projekt. Programmet indeholder også en række designværktøjer til at tilpasse dit projekt, herunder muligheden for at skabe tekst, der flyder rundt om en form, matche farverne på forskellige elementer, reducere røde øjne i fotos, vende billeder og komprimere eller forstærke grafik, så den passer til dit design.

PrintMaster bruges hovedsageligt til at skabe et personligt printprojekt, der skal huske øjeblikke fanget af billeder. Det er et solidt værktøj til at designe kalendere og lykønskningskort, men det tilbyder ikke den samme mængde funktioner som et mere professionelt program som Adobe InDesign. Men hvis du ikke leder efter et professionelt program til printdesign, vil Broderbund PrintMaster højst sandsynligt opfylde dine behov og hjælpe dig med at mindes dine tidligere minder.

▶ Andre filudvidelser brugt Broderbund PrintMaster 7 Platinum

Understøttede filtyper
.BRO CreataCard Brochure Project
.BIZ Broderbund Business Card File
.ABK Automatic Backup File
.CAL Calendar File
.HCR Half-Fold Card File
.SIG Broderbund Sign File
Yderligere relaterede filformater