Vigtigste : Filudvidelser : .cel Fil

.cel Filudvidelse

Filtype1Affymetrix Probe Results File

Udvikler Affymetrix
Kategori Data Files
Format Text and Binary

Hvad er CEL fil?

En CEL-fil er en datafil oprettet af Affymetrix DNA microarray-billedanalysesoftware. Den indeholder data hentet fra "sonder" på et Affymetrix GeneChip og kan gemme tusindvis af datapunkter, hvilket kan gøre det stort i filstørrelsen. CEL-filer kan behandles af softwarealgoritmer og visualiseres på et 2D-net som en del af et overordnet genomforsøg.

Flere oplysninger

Et Affymetrix GeneChip er en biologisk chip, der indeholder et microarray, der er gyldigt til et eksperiment. For at skabe disse chips er et glas- eller siliciumdisplay forsynet med prober, der angiver ekspressionsniveauer (intensiteter) som perfekte match (PM) og mismatch (MM) værdier, baseret på, om de er komplementære til den oprindelige DNA-prøve. Disse værdier kan anvendes til at studere DNA-ændringer, kaldet single-nucleotide polymorphisms (SNPs), som anvendes til forskning i mennesker og dyresygdomme.

CEL-filformatet har flere versioner, der bruger forskellig formatering. For eksempel bruger version 3 ASCII-tekstformatering, mens version 4 bruger et binært format.

BEMÆRK: CEL-filer kræver en tilsvarende .CDF -fil, som er ordbogen for de rå sondeniveaudata, der er gemt i CEL-fil. MATLAB har en indbygget funktion kaldet affyread, der kan bruges til at læse CEL filer i Windows version af softwaren.

Programmer, der åbnes CEL Filer
Windows
Affymetrix Tiling Analysis Software
The MathWorks MATLAB
VSN GenStat
RMAExpress
dChip
Linux
The MathWorks MATLAB
multi-aff-py
Macintosh
The MathWorks MATLAB

Filtype2Celestia Script File

Udvikler Celestia Development Team
Kategori Executable Files
Format Text

.CEL option nummer 2

Script brugt af Celestia, et program til fri space browsing; skrevet ved hjælp af en bestemt Celestia-syntaks og indeholder kommandoer til at flytte synsperspektivet gennem hele universet; bruges til at skabe 3D universeture.

Flere oplysninger

CEL-filer kan også indeholde mere avancerede funktioner, såsom instruktioner til at indlæse brugerdefinerede 3D-modeller i rumturen. De kan også indeholde billedtekster for at give interessante observatører.

Hvis du downloader eller modtager en CEL-fil, kan du åbne den ved at dobbeltklikke på filen eller ved at vælge Filer → Kør script ... fra programmenuen og derefter vælge CEL-filen.

CEL-formatet er blevet erstattet af .CELX -formatet i de seneste versioner af Celestia. Celestia understøtter dog stadig CEL-filer. Det nyere CELX-format bruger sproget Lua, som er mere udtryksfuldt og kraftfuldt end CEL-sproget.

BEMÆRK: CEL-filer gemmes som almindelige tekstfiler og redigeres ved hjælp af en tekstredigerer.

Programmer, der åbnes CEL Filer
Windows
Microsoft Notepad
GNU Emacs
Celestia
Linux
GNU Emacs
Celestia
Macintosh
Apple TextEdit
GNU Emacs
Celestia

Filtype3Audition Loop

Udvikler Adobe Systems
Kategori Audio Files
Format Binary

.CEL option nummer 3

Lydfil, der bruges af Adobe Audition, et lydproduktionsprogram; gemmer en lydsløjfe, der oprindeligt var i .MP3 format, men blev ændret af softwaren, så det passer til looping.

Flere oplysninger

Adobe Audition indeholder flere royaltyfrie sløjfer med softwareinstallationen.

Programmer, der åbnes CEL Filer
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Filtype4Battery 3 Drum Cell File

Udvikler Battery 3
Kategori Data Files
Format N/A

.CEL option nummer 4

Fil, der bruges af Battery 3, et program der skaber trommesrytmer og lyde; indeholder lydegenskaber til en bestemt trommelyd inden for en batteri 3 tromle lydcelle; bruges til at modificere trommeprøver med yderligere effekter, såsom reverb, tone eller kompression.

Programmer, der åbnes CEL Filer
Windows
Native Instruments Battery 3
Macintosh
Native Instruments Battery 3

Filtype5MicroStation Cell Library

Udvikler Bentley Systems
Kategori CAD Files
Format Binary

.CEL option nummer 5

Cellbibliotek oprettet af MicroStation, et CAD-program, der bruges til at oprette 2D- og 3D-designudkast; lagrer geometrien, symbolerne og andet udkast til information til et objekt bruges til at opbevare byggestenene for at generere højere ordensdesign.

Flere oplysninger

CEL-filer kan eksporteres til .DWG og .DXF formater ved hjælp af MicroStation.

Programmer, der åbnes CEL Filer

Filtype6FLIC Animation

Udvikler N/A
Kategori Video Files
Format Binary

.CEL option nummer 6

Animation oprettet i FLIC-formatet; gemmer en række rammer, men gemmer ikke dele af tidligere rammer, der ikke ændres; mere almindeligt bruger .FLC eller .FLI udvidelser.

Programmer, der åbnes CEL Filer

Om CEL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cel er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FLIC Animation, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.