Vigtigste : Filudvidelser : .ear Fil

.ear Filudvidelse

Filtype1Java Enterprise Archive File

Udvikler Oracle
Kategori Executable Files
Format Zip

Hvad er EAR fil?

En EAR-fil er et applikationsarkiv, der bruges af Java EE (Enterprise Edition), en platform, der bruges til programmering af server-side-software, såsom webapplikationer. Den indeholder .JAR og .WAR filer, som sammen indeholder en Java EE applikationspakke. EAR-filer bruges til at køre applikationen på en Java EE-aktiveret server, såsom GlassFish Server eller Geronimo.

Flere oplysninger

EAR-filer svarer til .JAR filer, men de er pakket til Java EE i stedet for Java SE (Standard Edition). Både JAR- og EAR-filer bruger .ZIP -komprimering, hvilket betyder at du kan bruge zip-dekomprimeringsprogrammer, f.eks. 7-Zip, til at udpakke indholdet af filerne.

BEMÆRK: Java EE-applikationen udvikles ved hjælp af Java EE SDK, som kan downloades fra Oracle's hjemmeside. Java EE tilføjer yderligere funktioner til Java SE til serverprogrammering.

Programmer, der åbnes EAR Filer
Windows
Zipeg
Oracle Java Virtual Machine
Linux
Oracle GlassFish Server
Apache Geronimo
IBM WebSphere Application Server
Oracle Java Virtual Machine
Macintosh
Zipeg
Oracle Java Virtual Machine

Filtype2Eyemail Audio Recording

Udvikler Eyemail Technology
Kategori Audio Files
Format N/A

.EAR option nummer 2

Lydformat anvendt af Eyemail Technology Inc. (ETI) Videokamera 2, et videooptagelsesprogram til Nokia-mobiltelefoner; relateret til .EYE videoformat.

Programmer, der åbnes EAR Filer
Windows
ETI Monet TV

Om EAR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ear er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Eyemail Audio Recording, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.