Vigtigste : Filudvidelser : .ear Fil

.ear Filudvidelse

Filtype1Java Enterprise Archive File

Udvikler Oracle
Kategori Executable Files
Format Zip

Hvad er EAR fil?

En EAR-fil er et programarkiv, der bruges af Java EE (Enterprise Edition), en platform, der bruges til programmering af serverside-software, f.eks. webapplikationer. Den indeholder .JAR og .WAR filer, som tilsammen udgør en Java EE-programpakke. EAR-filer bruges til at køre programmet på en Java EE-aktiveret server, f.eks. GlassFish Server eller Geronimo.

Flere oplysninger

EAR-filer ligner .JAR-filer, men de er pakket til Java EE i stedet for til Java SE (Standard Edition). Både JAR- og EAR-filer bruger .ZIP-komprimering, hvilket betyder, at du kan bruge Zip-dekomprimeringsprogrammer, f.eks. 7-Zip, til at udpakke indholdet af filerne.

NOTAT: Java EE-applikation udvikles ved hjælp af Java EE SDK, som kan downloades fra Oracles websted. Java EE tilføjer yderligere funktioner til Java SE til serverprogrammering.

Programmer, der åbnes EAR Filer
Windows
Zipeg
Oracle Java Virtual Machine
Linux
Oracle GlassFish Server
Apache Geronimo
IBM WebSphere Application Server
Oracle Java Virtual Machine
Macintosh
Zipeg
Oracle Java Virtual Machine

Filtype2Eyemail Audio Recording

Udvikler Eyemail Technology
Kategori Audio Files
Format N/A

.EAR option nummer 2

Audioformat, der anvendes af Eyemail Technology Inc. (ETI) Camcorder 2, et videooptagelsesprogram til Nokia-mobiltelefoner; relateret til videoformatet .EYE.

Programmer, der åbnes EAR Filer
Windows
ETI Monet TV

Om EAR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ear er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Eyemail Audio Recording, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.