Vigtigste : Filudvidelser : .ise Fil

.ise Filudvidelse

Filtype1InstallShield Express Project File

Udvikler Flexera Software
Kategori Developer Files
Format Binary

Hvad er ISE fil?

Projektfil oprettet af InstallShield Express, et program, der gør det muligt for brugere at oprette Windows-installationsprogrammer; indeholder projektindstillinger og kode, herunder navne på installationsfiler, målplaceringer og dialogindstillinger; bruges til at opbygge en installationspakke.

Flere oplysninger

NOTAT: InstallShield-projektfiler oprettet af Premiere- og Professional-udgaverne gemmes som .ISM-filer.

Programmer, der åbnes ISE Filer
Windows
Flexera InstallShield

Filtype2Xilinx ISE Project

Udvikler Xilinx
Kategori CAD Files
Format N/A

.ISE option nummer 2

Projektfil oprettet af ISE hardwareelektronikdesignsoftware; gemmer referencer til kildefiler samt projektindstillinger; bruges til FPGA-design (Field-programmable Gate Array).

Flere oplysninger

BEMÆRK: Udvidelsen ".ise" bruges til version 7 til 10 af ISE-softwaren. Fra version 11 og senere anvendes udvidelsen .XISE. Du kan konvertere ".ise"-filer til ".xise"-filer i version 11 af softwaren ved at vælge File → Open Project og vælge din ".ise"-fil.

Programmer, der åbnes ISE Filer

Om ISE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ise er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Xilinx ISE Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.