Software : Xilinx : Xilinx ISE Design Suite

Xilinx ISE Design Suite

Udgave
(fra og med 2014-09-22)
14
Perrons
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Stimuli simulering for at teste et designs reaktion
  • Intelligent clockgating til dynamisk strømreduktion
  • Design Bevarelse til timing repeterbarhed
  • Delvis rekonfiguration for bedre systemfleksibilitet og omkostningsreduktion

Xilinx ISE Design Suite bruges til at designe tilpassede integrerede kredsløb. Suiten bruges især til at designe Field Programmable Array (FPGA), som giver en designer eller kunde mulighed for at konfigurere kredsløbet efter fremstillingen. ISE Design Suite er tilgængelig til Windows- og Linux-platforme.

ISE Design Suite er skabt til at give dig mulighed for at syntetisere og analysere dine elektroniske kredsløbsdesigns. Kredsløbene er skrevet med et specialiseret computersprog kaldet Hardware Description Language (HDL). Med suiten kan du undersøge Register-Transfer Level-diagrammer, udføre timinganalyser og simulere forskellige stimuli for at teste dit designs reaktion.

ISE Design suite fås i forskellige udgaver, f.eks. Embedded, System og WebPACK. Selvom hver udgave er pakket med forskellige funktioner, tilbyder ISE Design Suite værktøjer, der kan tilføjes til fleksible konfigurationer for at forbedre din produktivitet. Tilgængelige værktøjer omfatter ChipScope-værktøjssættet og Embedded Development Kit, som begge er designet til brug med WebPACK-udgaven. ChipScope-værktøjssættet giver en hurtig opsætning og fejlfinding af serielle I/O-kanaler i højhastigheds-FPGA-designs, mens Embedded Development Kit er et IDE, der bruges til at designe indlejrede processorsystemer

ISE Design Suite er et omfattende værktøj, der giver dig mulighed for at designe, analysere og teste integrerede kredsløb. Det giver en række kraftfulde funktioner pakket i forskellige udgaver og giver dig endda mulighed for at tilpasse dit valg af værktøjer. Xilinx ISE Design Suite er et godt valg til at designe og teste dine integrerede kredsløbsdesigns.

▶ Primær filudvidelse

.xise – Xilinx ISE Project File

▶ Andre filudvidelser brugt Xilinx ISE Design Suite 14

Understøttede filtyper
.BIT Xilinx Bitstream File
.ISE Xilinx ISE Project
.ISC Xilinx Device Configuration File
.JED Xilinx JEDEC Programming File
.NPL Xilinx ISE 5-6 Project File
.NGC Xilinx Generated Netlist File
.NGD Xilinx Netlist File
.XSVF Xilinx Serial Vector Format File
Yderligere relaterede filformater
.BSDL Boundary Scan Description Language File
.BSD BSDL File
.EDN EDIF Implementation Netlist File
.IPF iMPACT Project File
.SVF Serial Vector Format File
.V Verilog Source Code File
.VP Verilog Encrypted Source Code File
.VHD VHDL Source File