Vigtigste : Filudvidelser : .v Fil

.v Filudvidelse

Filtype1Verilog Source Code File

Udvikler Accellera
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er V fil?

En fil med en filfilforlængelse kan være en kildekodefil, der er skrevet i Verilog hardware beskrivelse sprog (HDL). Det specificerer en model af et elektronisk system. V-filer indeholder typisk Verilog 2005-kildekode, men de kan også bruge en af de ældre Verilog-standarder, som Verilog-95 eller Verilog 2001.

Flere oplysninger

Verilog 2005 er blevet erstattet af SystemVerilog, som bygger videre på den tidligere standard, men tilføjer nye designmodelleringsfunktioner. SystemVerilog-kildefiler har en .SV filudvidelse.

BEMÆRK: Verilog-kildefiler gemmes i et almindeligt tekstformat og kan åbnes i et tekstredigeringsprogram som Notesblok ++.

Programmer, der åbnes V Filer

Filtype2Subsampled Raw YUV Image

Udvikler N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.V option nummer 2

Rå "V" billedfil oprettet af ppmtoyuvsplit, et Unix-baseret program, der bruges til at dele Portable PixMap-billeder ( .PPM files) i .Y , .U og V-filer; lagrer "V" -krominansen eller farvekomponenten til billedet; kan gendannes tilbage til den oprindelige PPM-fil ved hjælp af yuvsplittoppm-hjælpeprogrammet.

Flere oplysninger

V-filer gemmer billeddata i et format, der kræves af Stanford MPEG-codec.

BEMÆRK: Kommandolinjeprogrammerne yuvsplittoppm og ppmtoyuvsplit er en del af netpbm Unix-baserede grafikpakke.

Programmer, der åbnes V Filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
Linux
ppmtoyuvsplit
yuvsplittoppm

Filtype3Coq Source Code File

Udvikler ADT Coq
Kategori Developer Files
Format Text

.V option nummer 3

Udviklerfil, der anvendes af Coq, en applikation der bruges til at udvikle matematiske proofs; gemt i et tekstformat og indeholder kildekode opbygget i Gallina-sproget, der er baseret på et udtryksformelt formelt sprog kaldet Calculus of Inductive Constructions (CIC); bruges til lagring af matematiske beviser.

Flere oplysninger

Udviklere angiver udtryk i V-filer ved hjælp af Gallina "vernacular", som er syntaksen eller kommandosproget for Gallina-sproget. Når V-filer er skrevet, kan de kompileres og køres med Coq Proof Assistant IDE, som har programnavnet CoqIDE.

BEMÆRK: Udvikling til Coq, som tidligere blev vedligeholdt af The Coq Development Team, er nu vedligeholdt af ADT Coq. ADT står for "Handling til teknologisk udvikling."

Programmer, der åbnes V Filer
Linux
CoqIDE

Om V Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.v er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Coq Source Code File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.