Vigtigste : Filudvidelser : .mctemplate Fil

.mctemplate Filudvidelse

FiltypeMinecraft World Template

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format Zip

.MCTEMPLATE option nummer

En MCTEMPLATE-fil indeholder en skabelon for en verden, der bruges i Minecraft, et populært spil til at bygge klodser. Den gemmer flere filer, såsom .DAT, .TXT, .PNG, .JSON filer komprimeret med ZIP komprimering. MCTEMPLATE-filer ligner .MCWORLD-filer og bruges til at gemme Minecraft-verdener, der er almindeligt anvendte.

Flere oplysninger

MCTEMPLATE-filer oprettes typisk af en bruger, når han zipper verdensfilerne til en .ZIP-fil og derefter omdøber udvidelsen fra ".zip" til ".mctemplate". Da MCTEMPLATE-filer er gemt i et ZIP-format, kan de udvides ved hjælp af et Zip-dekomprimeringsværktøj.

MCTEMPLATE-filer understøttes kun af Windows- og Android-versionerne af Minecraft. Minecraft på andre platforme understøtter ikke MCTEMPLATE-filer. Instead, .MCPACK files are used.

Programmer, der åbnes MCTEMPLATE Filer

Om MCTEMPLATE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mctemplate er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Minecraft World Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.