Vigtigste : Filudvidelser : .mds Fil

.mds Filudvidelse

Filtype1TestComplete Project File

Udvikler SmartBear
Kategori Settings Files
Format N/A

Hvad er MDS fil?

En MDS-fil indeholder indstillinger, der er oprettet og bruges af TestComplete, et program, der giver brugerne mulighed for at teste web-, desktop- og mobilprogrammer. Den gemmer projektindstillinger, der er fælles for testere, f.eks. navne på projektelementer og scriptsprog.

Flere oplysninger

En af de vigtigste funktioner i et TestComplete-projekt og en projektsuite er at lade dig og andre teste forskellige programmer med de samme indstillinger. En MDS-fil indeholder de indstillinger, der giver dig mulighed for at gøre dette. Filen svarer til en .PJS-fil, men indeholder oplysninger for kun ét projekt i stedet for en projektsuite.

Programmer, der åbnes MDS Filer
Windows
SmartBear TestComplete

Filtype2Media Descriptor Sidecar File

Udvikler N/A
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.MDS option nummer 2

En MDS-fil er en informationsfil, der beskriver formateringen af en cd eller dvd. Den indeholder headeroplysninger, som definerer sporene på disken og den måde, dataene er organiseret på. MDS-filer optages af diskbilledprogrammer og genkendes af standard cd- og dvd-afspillere.

Flere oplysninger

MDS-filen findes ofte sammen med en tilsvarende .ISO-fil eller .MDF-fil, som indeholder de faktiske data fra disken. Den svarer til en .CUE-fil, som beskriver de data, der er gemt i en .BIN-fil.

Programmer, der åbnes MDS Filer
Windows
Smart Projects IsoBuster
EZB Systems UltraISO
CyberLink PowerDVD
MagicISO
DT Soft Daemon Tools
Lightning UK ImgBurn
Alcohol 120
WinMount International WinMount
CyberLink Media Suite
Macintosh
DT Soft Daemon Tools

Om MDS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mds er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Media Descriptor Sidecar File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.