Software : SmartBear : SmartBear TestComplete

SmartBear TestComplete

Udgave
(fra og med 2017-11-16)
12
Perron
Licens Commercial
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøtter test til Windows, iOS, Android og webapplikationer
  • Giver søgeorddrevet og scriptetestning
  • Tillader optagelse og afspilning af manuelle tests med testoptagelses- og afspilningsfunktionen
  • Aktiverer brugerdefinerede muligheder via plugins

SmartBear TestComplete er et program, der anvendes til automatiseret test af Windows, Android, iOS og webapplikationer. Programmet giver dig mulighed for at oprette, vedligeholde og udføre test af din ansøgning.

TestComplete er opdelt i tre moduler:

Platformen giver en række funktioner, der hjælper dig med at teste dine applikationer uden at kræve omfattende programmeringskendskab. TestComplete tillader søgeordsdrevet test, hvilket indebærer søgeordsoperationer, der er knyttet til automatiserede testhandlinger. Programmet giver også testoptagelses- og afspilningsfunktionen, som giver dig mulighed for at optage en udført manuel test og afspille den som en automatiseret test til andre applikationer. TestComplete giver dig mulighed for at skrive scripts på sprog som JScript, VBScript, C ++ Script og DelphiScript for at automatisere mere komplekse tests.

Når du tester din ansøgning, indsamler TestComplete's Test Visualizer og viser skærmbilleder af hver operation, hvilket giver et visuelt overblik over den automatiserede test. Ansøgningen er også meget udvidelig. TestComplete består af plugins og giver dig mulighed for at tilpasse sine evner til at opfylde dine specifikke testkrav.

TestComplete hjælper dig med at oprette og udføre unikke tests til dine Windows-, Android-, IOS- og web-baserede applikationer. Platformen giver en række værktøjer, der tager højde for brugerens viden og er meget udvidelig. SmartBear TestComplete er et solidt valg for at sikre effektiviteten af din ansøgning.

Opdateret: 16. november 2017

▶ Primær filudvidelse

.mds – TestComplete Project File

▶ Andre filudvidelser brugt SmartBear TestComplete 12

Understøttede filtyper
.PJS TestComplete Project Suite File
.TCCFGEXTENDER TestComplete Project Suite Settings File
.TCNET TestComplete Configuration Reference File
.TCLOGS TestComplete Log Configuration File
.TCLS TestComplete Configuration File
Yderligere relaterede filformater