Vigtigste : Filudvidelser : .tpl Fil

.tpl Filudvidelse

Filtype1Document Template

Udvikler N/A
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er TPL fil?

Skabelonfil oprettet af forskellige typer programmer; gemmer standardindstillingerne for sidelayout, skrevet tekst og andre oplysninger for et dokument; bruges til at generere dokumenter med en lignende stil og struktur.

Flere oplysninger

Eksempler på brug af skabelonfiler omfatter skabeloner til virksomhedens brevpapir og tegningsskabeloner.

Programmer, der åbnes TPL Filer
Windows
Open with the original program that created the template
Macintosh
Open with the original program that created the template

Filtype2Adobe Photoshop Tool Presets File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format Binary

.TPL option nummer 2

En TPL-fil er en indstillingsfil, der bruges af Adobe Photoshop, et program, der bruges til at redigere rastergrafik. Den indeholder forudindstillede oplysninger for et Photoshop-værktøj, som kan omfatte en indstilling for strejkebredde for penselværktøjet, et mønster for fyldværktøjet eller en anden indstilling. TPL-filer bruges til at gemme og genbruge værktøjsindstillinger.

Flere oplysninger

Værktøjsforindstillinger kan tilgås enten via panelet Værktøjsforindstillinger (Vindue → Værktøjsforindstillinger) eller ved at åbne Preset Manager ved at vælge Rediger → Preset Manager... og derefter vælge "Værktøjer" fra rullelisten.

Programmer, der åbnes TPL Filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Filtype3HTTP File Server Template

Udvikler N/A
Kategori Web Files
Format Text

.TPL option nummer 3

En TPL-fil er en skabelon, der bruges af HTTP File Server (HFS), et fildelingsprogram, der bruges til at sende og modtage filer via HTTP. Den indeholder HTML opdelt i sektioner, der beskriver hver del af en HTML-side, der serveres til en anmodende browser. TPL-filer bruges af HFS til dynamisk at opbygge HTML-sider.

Flere oplysninger

TPL-filer lagrer primært HTML, men kan også indeholde CSS og JavaScript. HFS tager HTML- (eller CSS- eller JavaScript-) koden fra TPL-filer, der er kategoriseret efter afsnit med firkantede parenteser ([]). Nogle af afsnittene omfatter stil, link, kommentar og upload. TPL-filer indeholder også symboler omgivet af procenttegn (%), der bruges til at definere hvert afsnit.

For at åbne og redigere TPL-filer i HFS skal du være i "Eksperttilstand" i HFS. To enter expert mode, select Menu → Other options → Switch to Expert mode. Once in expert mode, select Menu again then choose HTML template → Edit... or Change file....

NOTE: Templates are typically stored in the same folder as the hfs.exe file.

Fælles TPL Filnavne

hfs.tpl - Standardnavn for skabeloner, der bruges af HFS.

Programmer, der åbnes TPL Filer

Filtype4Canvas Template

Udvikler ACD Systems
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.TPL option nummer 4

Tegningsskabelon oprettet af Canvas, et tegneprogram til tekniske illustrationer; indeholder forudindstillet grafik og indstillinger til oprettelse af nye .CVX tegninger; bruges til at tegne nye illustrationer med samme udgangspunkt.

Programmer, der åbnes TPL Filer
Windows
ACD Systems Canvas

Filtype5Wii Image File

Udvikler Nintendo
Kategori Game Files
Format N/A

.TPL option nummer 5

Billedfil, der anvendes af Nintendo Wii-spil som Mario Kart Wii; indeholder et eller flere billeder, der udgør menuer, der vises i Wii-spil og selve Wii-konsollen; indeholder palet- og billedhoved- og dataafsnit for hvert billede i filen til at tildele højde, bredde osv.; findes typisk i .SZS-filer.

Programmer, der åbnes TPL Filer

Filtype6Phorum Template

Udvikler Phorum
Kategori Developer Files
Format Text

.TPL option nummer 6

En TPL-fil er en skabelon, der bruges af Phorum, et PHP- og MySQL-baseret open source-forumssystem. Den indeholder skabelonkode, som hovedsageligt er almindelig HTML blandet med Phorums brugerdefinerede skabelonsprog, der består af enkle udsagn. TPL-filer bruges til at vise dynamiske data, der genereres af Phorum, såsom søgeresultater, beskedinformation og lister over private beskeder.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .tpl-fil i MacroMates TextMate 2

TPL-fil åben i MacroMates TextMate 2

Skabelonsproget, der findes i TPL-filer, består af HTML og enkle Phorum-skabelonstatements. Disse udsagn understøtter fire datatyper, som kan være hele tal, strenge, PHP-konstanter eller skabelonvariabler. Da skabelonsproget er gemt i TPL-filer som almindelig tekst, kan du åbne og redigere TPL-filer med en hvilken som helst teksteditor.

Phorum bruger typisk TPL-filer til lagring af skabelonkode, men kan også bruge .PHP-filer, hvis de er placeret i skabelonmappen og er navngivet med det relevante grundnavn. Hvis Phorum f.eks. viser footer-skabelonen, søger den først efter footer.php i skabelonmappen, og hvis filen ikke findes, vil den derefter søge efter footer.tpl. Medtagelsen af PHP-filer giver brugerne mulighed for kun at bruge PHP/HTML-kode til skabeloner, hvis de ikke ønsker at bruge Phorum-skabelonsproget, som kræves af TPL-skabeloner.

Programmer, der åbnes TPL Filer
Windows
Phorum
Macintosh
MacroMates TextMate

Filtype7TatukGIS Editor Print Template File

Udvikler TatukGIS
Kategori Settings Files
Format N/A

.TPL option nummer 7

Udskriftsskabelon oprettet af TatukGIS Editor, et GIS-kortlægnings- og dataredigeringsprogram; gemmer indstillinger for dialogboksen Udskriv, som findes på dialogboksens rulleliste Skabelon; kan indeholde indstillinger som kortplacering, legender og minimap-udskrifter; gør det muligt at genbruge forskellige udskriftslayouts.

Programmer, der åbnes TPL Filer

Om TPL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.tpl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype TatukGIS Editor Print Template File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.