Vigtigste : Filudvidelser : .config Fil

.config Filudvidelse

FiltypeConfiguration File

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Text

.CONFIG option nummer

En CONFIG-fil er en konfigurationsfil, der bruges af forskellige programmer. Den indeholder parametre i ren tekst, der definerer indstillinger eller præferencer for opbygning eller kørsel af et program. CONFIG-filer refereres ofte af softwareudviklingsprogrammer til at konfigurere programmer.

Flere oplysninger

Et eksempel på en CONFIG-fil er Microsofts Web.config-fil, som kan redigeres med Visual Web Developer, et program, der følger med Microsoft Visual Studio. Denne fil indeholder XML-konfigurationsoplysninger, der styrer, hvordan et websted fungerer, fra enkelte sider til et helt ASP.NET-program.

Da CONFIG-filer gemmes i ren tekst, kan du få vist og redigere dem med en teksteditor som f.eks. Microsoft Notepad. Du bør dog ikke redigere en CONFIG-fil uden først at kende dens indhold, da det kan ødelægge filen og få det tilknyttede program til at fungere dårligt.

Programmer, der åbnes CONFIG Filer
Windows
Microsoft Notepad
Microsoft Visual Studio
Adobe Dreamweaver
Microsoft WordPad
Macintosh
MacroMates TextMate
Apple TextEdit
Adobe Dreamweaver

Om CONFIG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.config er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Configuration File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.