Vigtigste : Filudvidelser : .info Fil

.info Filudvidelse

Filtype1Texinfo Document

Udvikler The GNU Project
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er INFO fil?

En INFO-fil er et formateret informationsdokument, der er oprettet af Texinfo, et værktøj til generering af hjælpedokumenter til GNU-projektet. Den gemmer dokumentation i et bogformat med kapitler, afsnit og underafsnit og kan indeholde op til fire dybdelag.

Flere oplysninger

INFO-dokumenter bruges til lagring af softwarehjælpsmanualer og tekniske bøger. De kan ses med en Info viewer, f.eks. Texinfos Info reader eller GNU Emacs.

Programmer, der åbnes INFO Filer
Windows
GNU Emacs
Linux
GNU Emacs
GNU Texinfo
Macintosh
GNU Emacs

Filtype2Minecraft Forge Information File

Udvikler Forge Development
Kategori Game Files
Format Text

.INFO option nummer 2

En INFO-fil er en datafil, der bruges af Minecraft Forge, et værktøj, der gør det muligt for brugere at installere Minecraft-mods. Den indeholder oplysninger i ren tekst i JSON-format, der beskriver et eller flere mods og deres egenskaber.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Filen er gemt i et .JAR eller .ZIP arkiv, der kan udpakkes af programmer som 7-Zip og WinRAR. Da INFO-filen indeholder almindelig tekst, kan den redigeres med en hvilken som helst teksteditor.

Fælles INFO Filnavne

mcmod.info - Et almindeligt navn på INFO, der beskriver et eller flere mods.

Programmer, der åbnes INFO Filer

Filtype3Generic Information File

Udvikler N/A
Kategori Misc Files
Format Text

.INFO option nummer 3

En INFO-fil er en generisk tekstinformationsfil, der kan være inkluderet i forskellige softwareprogrammer eller fildownloads. Den indeholder uformateret almindelig tekst, der beskriver indholdet af softwaren eller downloadet. INFO-filer bruges ofte til at dokumentere versionsoplysninger, forfatterskab og oplysninger om ophavsret.

Flere oplysninger

Da INFO-filer er gemt i et tekstformat, kan du bruge en simpel teksteditor til at åbne en INFO-fil. Microsoft Notepad eller WordPad kan bruges i Windows, Apple TextEdit kan bruges i macOS, og gedit kan bruges i Linux.

Programmer, der åbnes INFO Filer
Windows
Microsoft Notepad
Microsoft Office
GNU Emacs
Notepad++
Microsoft WordPad
Linux
GNU Emacs
gedit
Macintosh
MacroMates TextMate
Apple TextEdit
Bare Bones TextWrangler
Microsoft Office
GNU Emacs

Filtype4ZoomBrowser Image Index File

Udvikler Canon
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.INFO option nummer 4

Lagerer oplysninger om billeder gemt i et Zoom Browser-fotoalbum; indeholder miniaturebilleder, som gør det muligt hurtigt at gennemse billederne i albummet; oprettes, når en eller flere billedfiler åbnes af ZoomBrowser.

Flere oplysninger

ZoomBrowser-indeksfilen hedder typisk "Zbthumbnail.info" og gemmes i samme mappe som de billeder, den svarer til. Filen Zbthumbnail.info er normalt skjult, men kan vises i din albummappe afhængigt af din computers indstillinger for filvisning.

Programmer, der åbnes INFO Filer

Filtype5Drupal Module Information File

Udvikler Drupal
Kategori Plugin Files
Format Text

.INFO option nummer 5

Fil, der bruges af Drupal, et indholdsstyringssystem til websteder; gemmer oplysninger om et Drupal-modul (.MODULE-fil), som er et plugin, der tilføjer funktioner til Drupal-grundinstallationen; indeholder modulets navn, beskrivelse, den Drupal-kerneversion, der understøttes af modulet, og eventuelle afhængigheder, der kræves af modulet.

Flere oplysninger

En INFO-fil med samme filnavnepræfiks er påkrævet for at Drupal kan genkende modulet. F.eks. er mymodule.module og mymodule.info gyldige navne. Begge filer skal installeres i følgende mappe, hvor mysite er dit websted (som også kan være mappen all):

sites/mysite/modules/

Programmer, der åbnes INFO Filer
Linux
Drupal

Om INFO Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.info er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Drupal Module Information File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.