Vigtigste : Filudvidelser : .markdown Fil

.markdown Filudvidelse

FiltypeMarkdown Documentation File

Udvikler John Gruber
Kategori Developer Files
Format Binary

.MARKDOWN option nummer

En MKD-fil er en tekstfil, der er oprettet ved hjælp af en af flere mulige dialekter af Markdown-sproget. Den gemmes i almindeligt tekstformat, men indeholder inline-tekstsymboler, der definerer, hvordan teksten skal formateres (f.eks. fed skrift, indrykninger, overskrifter, tabelformatering). MKD-filer kan også gemmes som .MD, .MARKDOWN eller .MDOWN filer

Flere oplysninger

MKD-filer bruges til at skrive almindelig tekstdokumentation, der let kan konverteres til HTML. De er dog ikke kun nyttige til HTML-dokumentationssystemer, men også til kildekodeversionskontrol. MKD-filer kan sammenlignes med historiske revisioner i menneskeligt læsbar tekst, hvorimod et binært format ikke let kan sammenlignes.

Programmer, der åbnes MARKDOWN Filer
Windows
Microsoft Notepad
gVim
Notepad++
Calibre
Linux
Vim
Calibre
Daring Fireball Markdown
Macintosh
MacroMates TextMate
Apple TextEdit
Bare Bones TextWrangler
Calibre
WEB
GitHub

Om MARKDOWN Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.markdown er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Markdown Documentation File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.